reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się!
U nas nocka średnia. Moja mama zasugerowała, że może Ola ma łóżeczko w złym miejscu. Wiecie jakaś żyła wodna albo złe moce:P:P Wierzycie w takie rzeczy? Ja nigdy się nad tym nie zastanawiałam ale dziś spróbuję przestawić łóżeczko w inne miejsce.
Była u mnie koleżanka. Troche poplotkowałyśmy. Wychodzi za mąż w lipcu i pokazała mi zdjecie swojej sukni. Piękna! Zazdroszczę dziewczynom, które są przed. Chciałabym jeszcze raz to przeżyć:)
Pawełek i Poleńka 100 lat dla Was!! Buziaki od Oleńki!
Ionka gratki dla Olci:)
Madzia ale masz fajnie. Mój M wraca dopiero za miesiąc:(
Miłego dnia dziewczyny!

witajcie :)Zdycham kobietki:(Dopiero wyszłam z łóżka, bo spałyśmy z córcią.
Składamy zyczenia i slemy buziaczki Poli i Przemciowi:***i o czywiscie roczniaczkom Oldze i Maksiowi:)
Lecę poczytac co tam u Was.Miłego dnia

nesiaa nie wiem czy wierzyć w takie rzeczy jak żyły wodne ale zaczęłam się zastanawiać i coś w tym jest. Przestawiałam łóżeczko w 3 miejsca i faktycznie jak stało pod jedną ze ścian to lepiej sypiał przez co i ja lepiej spałam.Jutro zrobię rewolucję i zobaczymy co będzie.

ja tam nie wiem na temat zył wodnych, ale faktycznie w jednych miejscach śpi się dobrze, a w innych beznadziejnie.
ale fakt, że umiem znaleźć wodę różdżką ;-)

Ol spi, w ogóle mi afere zrobiła, bo ja się nie zczaiłam, że juz prawie 12, a moje dziecko chadza spać o tej porze ;-) no ale zasnęła w minutę. ciekawe, jak długo.
ja teraz kawka i ciasteczko z jabłkiem. i jabłko oddzielnie.

e:
tak sobie rozmyslam o tym, co było rok temu :-)
pewnie o tej porze spałam, a Ol była w inkubatorze, M. koło niej.
rok temu Ol urodziła się w ostatni dzień karnawału (tutaj akurat jest pancake tuesday, czyli taki ichni tłusty wtorek) az sprawdziłam, kiedy to w tym roku ;-)
ostatki w 2011 wypadają w Dzień Kobiet 8. marca ;-) a Tłusty Czwartek 3.03.

Ostatnia edycja:
ionka ale ten czas leci -prawda :)

rok temu mój M zmieniał pracę co chwilę jeździł na delegacje i szkolenia - a ja z brzuchem jeździłam jak szalona samochodem :) do tej pory się śmiejemy że jak wysiadałam to najpierw brzuch, potem cyc a na końcu ja :-)

frotka kuruj się kochana *)

młoda padła :) w locie usypiała jak kładłam do łóżeczka

BUTY BUCIKI BUTKI ROZM.19 (Z METKI 12-18MCY) (1458002402) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy.
jak wam się podobają? zastanawiam się nad kupnem

polusia cudne buciczki!
ionka gratki dla Olci!
madzia fajnie, że mężulek będzie z Wami!

Co do żył wodnych to pojęcia nie mam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry