reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to dobrze, że na razie stresu brak :) Wszyscy mnie straszą, że tuż przez jest hardcore ... ale myślę, że to dużo zależy od oczekiwań młodych.
My gdzieś przed czerwcem też chcemy zrobić chrzciny plus ślub :)

Ray bany są korekcyjne albo przeciwsłoneczne

Ray.jpg

Mega drogie :((( ale smakowite :)

pencil.png

reklama
Witajcie kochane :)
nocka ok ale ranek do bani - mała pokazała co ppotrafi , wyła jakby ją ze skóry obdzierali. czasami to ja wymiękam przy niej. rano pojechałam z Julką na badania- dzielna dziewczyna prawie nie płakała jak pobierali jej krew :)
teraz obiadek a mała próbuje usnąć - zobaczymy na czym stanie.

Marcia moja młoda też się wydziera jak czegoś nie dostanie

Karalajna buziaki dla Pawełka *)
kurcze Wasz dzień zbliża się wielki mi krokami :)

n&h fajnie że będziesz miała domek - nie ma jak własne i bez sąsiadów za ścianą :)

Madzia dzielna babka z Ciebie - szacun :)

lecę na herbatkę i poczytać inne wątki :)

to dobrze, że na razie stresu brak :) Wszyscy mnie straszą, że tuż przez jest hardcore ... ale myślę, że to dużo zależy od oczekiwań młodych.
My gdzieś przed czerwcem też chcemy zrobić chrzciny plus ślub :)

Ray bany są korekcyjne albo przeciwsłoneczne

Zobacz załącznik 327925

Mega drogie :((( ale smakowite :)

pencil.png

sliczne, ostatnio widzialam w tv u kogos i bardzo mi sie spodobaly ale... moze kiedys... :p

co do slubu to gratuluje:tak::-)
i bede sluzyc radami na swiezo ;-) jakby co

Pomoc była ze strony mojej lub M jak chciałam gdzies wyjsc na zakup wiekszy czy cos załatwic.Ale wiekszosc zawsze wszystko sama robiłam i dałam rade i dam z siebie wszystko zeby Bartus wyszedł na ludzi i miał duzo miłosc niczego mu nie zabrakło,M tez nie bedzie wiecznosc za granicą,planujemy nastepne dzieciatko to wtedy bedzie w PL.

polusia a Ty jako doświadczona mamusia powiedz nam ... wyrosną z tego ?

Brawo dla Julki ! zuch dziewczyna ... pewnie po mamie ;)))

Spadam Laski pod prysznic i ogarnąć mieszkanko dopóki Miś śpi ... na górze sąsiad drzwi wymienia ... albo blok demoluje :eek: pewnie obudzi mi Antka i figa z ogarniania (tak tak polusia święte słowa ... brak sąsiadów !!!)

Buuuziak ! Miłego dnia Ladies

Ja ostatnio jestem na maksa wypompowana, nie mam sił Was nadrabiać nawet na TS :( potrzebuje wiosny, a u nas pizgawica, że hej brrrrr
buziaki dla Was dziewczyny i maluchów, teraz juz roczki prawie codziennie;)

witam i ja :-)
od rana ciągle telefony i smsy z zyczeniami :-D miło, szkoda, że Ol jeszcze nie kuma o co cho ;-) chociaz nauczyłam ja pokazywać palcami, ile ma lat, hehe ;-)

ja juz też się nie moge doczekać naszego własnego domku... postawimy huśtawkę w ogrodzie i piaskownicę i psa kupimy... echhh... na razie jesteśmy na etapie kominka i podłóg, jeszcze troche zejdzie. a jesli chodzi o wnętrza, to sami sobie szukamy w necie.

karalajna, stres mnie dopadł przedślubny, jak już wróciłam od fryzjera i jeszcze zostały mi prawie 2 godziny i nie wiedziałam, co z czasem zrobic, bo ubrać się w suknię, to przeciez chwilka... w domu atmosfera grobowa była- nie wiadomo dlaczego ;-)

a moje dziecko samo stoi :-D jaki ładny prezent mi zrobiła na swoje pierwsze urodziny :-)

reklama
n&h tak , tak wyrosną :-D

ionka zuch ta Twoja dziewczynka :)

a moja jednak nie poszła spać, zrobiła kupsko, zwymiotowała - w włożyła do buzi zabawkę i żyg gotowy . teraz się dziewczyny bawią :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry