reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no właśnie sądziłam, że zadziała jak śmietanka w proszku, ale gdzie tam...kluchy się zrobiły i ten smak....blee...pije czarną...
polusia dobrze, że krostki zeszły!

reklama
Witajcie Kochane,
myszowata jak przeczytałam o tym mm to pomyślałam, że szalona jesteś :-) No ale teraz już wiesz, że bleee ;-)
ionka wizja super i ja wyobrażam to sobie podobnie.

Wy tu o zlotach a ja sama taka bidulka w tym Wrocławiu :-( Kiedyś się z kozą spotkałam na spacer i troche pisałyśmy sobie sms ale jakoś kontakt się urwał. Może na wiosne znowu się zgadamy.

Witam gorąco:-)

Polusia uff... dobrze,że tak się skończyło. Troszkę się wystraszyłam,że to może coś niedobrego.
Polka zdolny Twój synek, nie ma co:-) Gratulacje:-)
Madzia super, że spędzisz trochę czasu z mężem:-).Naprawdę silna kobieta jesteś tak samej z małym. Ale cóż jak trzeba to trzeba.

U nas nocka super:-) Wyspane bardzo. Za to bunt przy śniadaniu:-(- jest wiele ciekawszych rzeczy do zrobienia niż jedzenie.Może za chwilę coś zje- to już prawie jak drugie śniadanie prędzej:-)

Dziś troszkę porządki trzeba poczynić ale to jak uśnie Kinga.

Miłego dnia:-)

witam
myszowata zabilas mnie tym mm;-) tez nie lubie czarnej kawy ale gdy mleka nie mam to wypijam, o mm bym nie pomyslala... ale my pijemy nutramigen:-D

u nas super nocka do 7 przespana cala, tylko ja polozylam sie dopiero po 12 bo wciagnela mnie ta ksiazka, dzis chyba ja skoncze;-)

autko na dzis bedzie, wiec fajnie...

polusia
dobrze ze to nic powaznego jednak:tak:
madzia cieszcie sie soba:-)

milego dnia dziewczynki ;-)

Witam się i ja:)
Przemeblowanie dało tyle że zamiast budzić się dwa razy obudził się raz za to o 3.30 i harcował do 5 potem chwila drzemki i dzień zaczęliśmy o 6.30 SZOk ja się chyba nigdy nie wyśpię.
Polusia dobrze to nie półpasiec.
Teraz kawka a o 12 jadę do spa nałęczów koleżanka mnie wyciąga żeby się zrelaksować już się nie mogę doczekać:)

Dziewczyny trochę się nie odzywałam, ale u nas znowu się nieciekawie porobiło:( Już mam dosyć:( Nie będę nic na ts pisać, bo to nie ma sensu, znacie problem, a mnie się nawet nie chce o tym myśleć:(

Staram się Was nadrobić, no i jeszcze życzonka urodzinowe zaległe muszę koniecznie złożyć naszym roczniakom.

Witam Was Kochane:)

Korzystam puki mały spi i M nie ma jechał z tesciówka zamówic jedzonko na niedziele taki katering niewiem czy dobrze napisałam.M przywiózł duzo ładnych ciuszków dla synka jak wypiore to sie pochwale,poszalelismy w nocy ach jak super było.Bartus obudził sie o 1 na mleko i nie spał do 3 my sobie piwko wypilismy i po 4 szlismy spac,ale mały non stopa sie przebudzał i wstał po 7.Synus poznał tate ale nie chciał na rece isc nie płakał ale po chwili był wpatrzony w niego siedział u M na recach.troche mnie głowa boli ale pewnie to po piwku.

dobrego dnia życze:)

reklama
Moje dziecię powyciągało z półki wszystkie filmy i porozwalane są po całym pokoju:-) Chyba trzeba znaleźć miejsce wyżej:-)

Mam nadzieję ,że zaraz pójdzie spać bo bym trochę domek ogarnęła.
Asia trzymaj się dzielnie. Myślę ciepło o Tobie:-)
K_aralajna dobrze, ż tak szybko z autkiem poszło:-)
juustyna jak dzieci dorosną będziemy odsypiać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry