reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yol ja od rana szkola i praktyki nocka ciezka wrecz koszmarna rano ledwo sniadaniezjadł bo był niewyspany teraz kimnal drugi raz...ale sypie szok zima come back

dostalam ta pake z allegro ale fajne...na 30 sztuk z 3 mi sie nie podobaja i oddam

ide lajsnąć kawę bo umre

reklama
U nas tez sypie od paru godzin ,biało jest zima wrciła wrr:(
Tom kupił krzesła w tesco przecenione jedno z 260 na 75zł .No to wziął jakie były ale fajne ,proste z tapicerowanym siedziskiem beżowy welur a drzewo ciemne cos jak orzech.wazne że jest na czym siedzieć i nikt nie zadzwoni ze musi zabrac bo jego...Wkurza mnie to,ze nie mamy własnego mieszkania:( Kupoiłabym raz porządne meble jakie sie podobaja i cieszyłyby oko.Milenka pomaga tacie skrecać, zabiera srubki albo okulary ściąga:)Jak on stuka to ona tez małpeczka:)Obiad wszamała pięknie barszczyk czerwony:)Później rybke dostanie z fasolką zieloną.Spać powinna ale jak nie to nie.Moze przestawi sie na jedną dłuższą drzemke, wolałabym.:)
Kusi mnie aqllegro:)dzisiaj miałam nie wchodzic ale musiałam przecież komentarz wystawic za sukienke z peppą:)Facet dołozył spodenki krótkie rózowe nexta :)tym sposobem niechcący znalazłam kamizelkę ze spódniczka fajniusia i licytuję:)

A do mnie właśnie przyszłą paczuszka z streetcomu. Pampki, chusteczki i torba:) Super, cieszę się bo wszystko oczywiście się przyda:P Narazie Ola wszystko rozpakowuje, ma przynajmniej dziecko zajęcie.
U nas też jest mega złość jak czegoś nie dostanie, ale ja się pocieszam, że to taki etap i minie. Bo chyba minie???????:)
A w wózku lubi jeździć dopóki wózek jedzie bo jak stajemy to też chce z niego wyskoczyć.
Ionka odpocznij troszkę. Oby szybko przeszło!

Słyszałyście o filmie 127 godzin?

jaka zima co Wy piszecie ? u mnie 5 na plusie i słońce - właśnie wróciłyśmy ze spaceru :)

ionka odpocznij - pamiętasz ja miałam coś takiego i okazało się że to powikłania po grypie

moja młoda też wymusza - ale ja staram się wtedy nie reagować w przeciwieństwie do mojej teściowej która zaraz pędzi jak mała tylko pisknie i teraz widać efekty - jak ja się wtedy wnerwiam

frotka moja Pola uwielbia jak tata coś skręca , składa - ona pierwsza wtedy :)

u nas tez super pogoda, tez dopiero co weszlismy po godzinnym albo i dluzej spacerze, zabieram sie za obiadek i potem nauki juz ostatnie

tez czekam na paczke ze streetcom ;-)

Franko układa się do poobiedniej drzemki z butlą mleka :)
U nas choroba to już przeszłość prawie.
My też paczkę ze streetcomu dostaliśmy, kurde fajnie bo akurat pampki się skończyły :) a budżet też już nieźle nadwyrężony w tym miesiącu :( w niedzielę urodziny Oliwii więc trzeba prezent kupić bo aukcji nie wygrałam na all :( może bratu uda się kupić w Łodzi:)

Kurde tak piszecie że Wasze dzieci wymuszaja i w ogóle a mój to jakoś dziwnie grzeczny. Dziś 3godziny bawił się sam bez jekniecia:) a jak do niego powiem że nie albo nie wolno to rozumie i idzie z małym fochem sobie w "swoją stronę" he he
Aż się martwię czemu on taki grzeczny...
U nas też śnieg rano spadł :) biało było wszędzie a teraz pogoda do doopy :( mokro, wilgotno i nieprzyjemnie :(
Dobrze Polusia że to nie półpasiec :)
Ionka zdrowka!!! może polusia ma rację.

Ostatnia edycja:
hihi moja też rozumie jak powiem nie wolno, ale robi swoje i patrzy czy ja widzę. Śmieje się do tego ze mnie, a jak jej powiem oddaj to mamusi to ucieka.

Ol spała 1.5 godziny, no ale nici z relaksu, bo musiałam posprzątać salon i kuchnie ogarnąć. wzięłam magnez i jakby przeszło. potem Ol wstała, nic nie zjadła, co mnie dobiło.
w końcu zjadła troche kaszki, lepszy rydz niż nic.
pogoda ładna i wypadałoby wyjść, a ja taka nijaka dziś.

w ogole jakby serce mnie boli, nie wiem, jakies nerwobóle mnie dopadły czy co :-( ale az ciężko oddychać. niestety, sama jestem, m. w delegacji. masakra, co ja moge na to wziąć??
Ja miewam takie bóle od dziecka i nic nie biorę, tylko próbuję się porozciągać - np kładę się na brzuchu z rozłożonymi rękami, wieszam się na drążku, jakieś wymachy rękami, itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry