reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
marela gratki dla synusia *) zuch chłopak :)

ionka udanej imprezy :)

a moja młoda jęczy - dostała nurofen, posmarowałam żelem i nic - mam nadzieję że to nie choroba - temperatura jest i co ciekawe tylko w jednym uchu w drugim jest norma więc stawiam na zęba.

kobitki w tesco promocja pampersów 162 sz za 99 zł

spokojnej nocy :)

Dobranoc Kochane!!!.
Nie mam siły pisać jestem wykończona po nieprzespanej nocy dziś padam na twarz.
Wrzuce tylko zdobycz na zakupowy :)

Dzieci padły po imprezie u Sz. Fajnie było nawet bo bez T.

Jeszcze tylko guzik do mundurka przyszyje i spadam spać. Mój Wiktor jedzie na festiwal piosenki harcerskiej jutro :) sam bez mamusi hi hi
A ja tatkowi porządki zrobić i na zakupy małe bo T.i Sz.pewnie wpadną na kawkę urodzinowa w niedzielę do Olinki :) 3imprezki będzie miała :) za tydzień moja rodzinka wpadnie a za 2tygodnie wraz z imieninami urodziny dla koleżanek :)

Buziaki.
Marela gratuluję kroczkow!!!.

Ionka udanej imprezki :)

Czesc dziewczyny.
Widze ze moj Maks bije rekordy w spaniu.W sumie spi 5-6 godzin w dzien.Budzi sie o 7 potem drzemka w samochodzie o 8 godzinna czasem jeszcze przedluzy sie w domciu. potem o 11-2h i potem jak jedziemy po dzieci spi ponad godzine.Ale spanie zwiazane u niego jest z autem bo jak w weekend nie jezdzi tyle to spi moze z 3h dziennie.Ale spac na noc chodzi okolo 21.

Nie pochwalilam sie moj maly przez weekend dostal wszystkie 4 gorne zeby i chyba rozna mu dwojki z dolu bo najlepsza zabawa teraz dla niego jest gryzienie wszystkich a jeszcze tak smiesznie gryzie swoj paluszek az piszczy.
No i Maksiu juz potrafi przejsc caly pokoj,jadalnie i kuchnie bez zatrzymania.Moj maly dzielny chlopczyk.Wprawdzie wyglada to jak u robokopa ale on taki z tego szczesliwy.

Witam się!
Nocka niezła, Oleńka jadła dopiero o 5 no i o 8 nie bardzo chciała jeść śniadania. Zjadła troszkę jajeczka i kilka okruszków chlebka, ale nie naciskałam, może później zje więcej. Teraz stoi przy tv i próbuje go włączyć pilotem spryciula. A jak się cieszy jak jej się uda:) hahah mina bezcenna:)
Wy się cieszycie z kroczków a u nas kilkusekudnowe stanie samodzielnie narazie. Ale poczekamy, wszystko w swoim czasie!
OwIrene gratulujemy Maksiowi!
Ionka, Madzia udanych przyjęć urodzinowych roczniakom życzę i mnóstwa prezentów!
Miłego weekendu~!

hej hej:-)
U nas nocka też spoko.Młody spał do 7.15 - w końcu normalność! Choć ok 5.30 otworzył oczka i się potwornie wiercił i już miałam wizję, że właśnie nadszedł koniec spanka...wrrr....Franio zjadł na śniadanko kaszkę + dwa wawelskie smoki lajkonika;-)A teraz sobie drzemkuje, a ja mam chwilkę na bb i kawkę:-)M na uczelni - dziś zaplanował dla nas kolację - piersi z kurczaka z kieszonką wypełnioną pleśniowym serkiem z sosem śmietanowo-pieczarkowym, który to zrobił już wczoraj wieczorkiem i normalnie nie mogłam się od garka oderwać! Później pewnie wpadnie do mnie na troszkę mama co by się Młodym zająć, a ja będę mogła ogarnąć mieszkanie...
Miłego dnia Kochane:-)
polusia czy Pola wrociła do butli?

Witam:)

Wczoraj byłam 3 godz w miescie z M,a mały był z babką i juz czasu na BB nie miałam:-(Kupilismy wszystko na imprezke,nowy odkurzacz i żyrandol nowy do kuchni.Nocka super,Bartus szedł spac po 20,o 23 mleko i całą noc spał no moze jedno przebudzenie na smoka.Ja z rana byłam u fryzjera mam krótkie włoski i dzisiaj wieczorkiem farbuje zeby jutro Bartus sie nie wstydził mamusi:-)Teraz Bartus spi,a M jechał po huśtawke dla małego taka składana,bo dostał kase od chrzestnych i mielismy cos kupici po ciasta i torta odebrac mamy z kubusiem puchatkiem.A jutro juz imprezka,super.

Dobrego dnia:)

Witam,
owlrene no to poszalał z ząbkami, hurtowo idą:-) No i ze spaniem dziennym też nieźle. Ale dobrze, że w samochodzie śpi ładnie niż miałby marudzić.
nesia moja Kinga jak nad ranem popije mleko to też śniadanko nie idzie, daję jej trochę później
madzia, ionka udanego przyjęcia urodzinowego Waszych pociech:-)

U nas nocka całkiem fajnie. Myślałam, że o 6 już pobudka będzie ale jakoś przysnęła a ja przy niej i wstałyśmy o 8.30:szok:
Teraz śpi:-)
Ja troszkę ogarnęłam domek a teraz kawka i relaks:-)

Miłego dnia mamusie:-)

reklama
witam i ja
zaliczylam fryzjera i kosmetyczke, zamowilam kwiaty
mlody spi
generalnie okej noc minela, pobudka 7.30 fajnie

ionka i madzia udanych imprezek
owrlene gratulacje zebolkow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć