reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

n&h zawsze do coffee możesz dodać MM :))))) podobno pyszności :)

proszę się nie nasmiewać ze mnie;-):-D

a co do spanka to u nas obecnie 2 drzemki tj ok 9 i ok 13-14i śpi zwykle godzinkę czy półtorej, na noc kładziemy go o 20 lub krótko po i zwykle śpi do 7.30 -8, ale dwa ostanie dni jakoś niespokojnie śpi i budził się zaraz po 6...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Milenka dosypia tak dwie godziny po wstaniu i pózniej różnie miedzy 14 a 15 śpi godzine .Wieczorem po 19 juz marudzi wtedy kapiel, kasza i spać.Jak nie ząbkuje to śpi bez pobudek do około7rano.
cos nie ma apetytu dzisiaj . obiadu nie chciała ale drze sie amamam i pokazuje butelke .Wypiła kaszki na 250 wody 8 miarek.I weź ją zrozum:)

Ja tak za bardzo nie rozumiem o co chodzi z tym spaniem? Mi Niko spi 2 czasem 3 i nie przetrzymuje go. Bo po co? Dziecko jak śpi to dobrze właśnie...rośnie. Jak Niki chce spać nawet o 18 to kładę go i tak przewaznie trwa 30 minut potem 2h zabawy i usypia normalnie no chyba ze dziadek jest to swiruja

ale mam lenia brak sił total
Marciaa to nie chodzi o to, że ja ją przetrzymuje żeby spała mi tylko raz. Ona poprostu nie uśnie mi jeśli nie jest na maxa zmęczona, więc jej nie kłade. Po co mam denerwować ją i siebie. A Tobie zazdroszczę takiego śpioszka, bo masz chwilę dla siebie.

Witajcie , ale ponury dzień, u mnie od rana mgła, okropnie jest, dzis nawet na spacer nie wychodzimy. Moje dziecko dzis wstało o 6, zjadłysmy kaszke, potem mycie zebów, potem mleko wypiła i o 9.00 poszła spac, spała z 30 min, o 1.00 kolejne podejście do spania, i spała z 4o min, oczywiście zaczeła marudzic, bo dalej jej sie chciało spac, to ją do uśpiłam i jeszcze spi, to pocieszajce jak dziecko spi, a takie 3 godz to musi byc super sprawa, ile wtedy mozna zrobić. Nie pochwaliłam wam sie że moje dziecko raz wysiusiało się do nocnika, ale miałam radości, faktycznie zmieniaja się priorytety i powody do radości po urodzeniu dziecka, nigdy się tak nie cieszyłam jak teraz z pierwszych kroków póki co z chodzikiem, tych siusków, usmiechów, cudne to

proszę się nie nasmiewać ze mnie;-):-d

a co do spanka to u nas obecnie 2 drzemki tj ok 9 i ok 13-14i śpi zwykle godzinkę czy półtorej, na noc kładziemy go o 20 lub krótko po i zwykle śpi do 7.30 -8, ale dwa ostanie dni jakoś niespokojnie śpi i budził się zaraz po 6...

:-d:-d:-d:-d

A moja mała jeszcze śpi:-) Już dwie godzinki:-) No mam tylko nadzieję, że obiadek ładnie zje:-)

A ja się trochę nudzę. Mąż jakieś filmidło włączył ale nie chce mi się oglądać.

Cześć Wam!

U nas też ponuro:( Młody dzisiaj upodobał sobie włączanie i wyłączanie komputera;) A jak nie pozwalam, to ryk;)
Dziś wieczór spotykam się z koleżanką z klasy, też ciężarówka - majówka:) Nie mogę się doczekać!
Trzymajcie się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry