reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie Kochane:)

Zajzałam na chwilke,mały spi,M odsnieza.Nocka ok wkoncu wyspana jestem cała noc spał,wczoraj była rehabilitacja Bartus tylko na początku płakał a pózniej było ok,pokazał jak mamy go nosic.Padł o 17 spał do 20.30,ale po dwóch godz znowu padł i spał do 7.Dzisiaj ide do fryzjera i farbne sobie włoski tzn odrosty.Trzeba jakos wygladac na Bartka balu.Zima wróciła a ja dostałam o tydz szybciej@ wrr wkurzona jestem.

Dobrego dnia zycze:)

reklama
a ja znowu @ mialam 8 stycznia wkurzyc sie mozna...cos razp o raz czuje ze mi tam pracuje ale cisza. Idę do gina w pon a miałam isc dopiero w listopadzie...jak ja bym chciała mieć regularną miesiączkę :(

my dzis pojdziemy na sanki trzeba wykorzystac prezent poki pogoda :)

a u nas nie ma śniegu jest 1 stopień na plusie
młoda poszła spać a ja mam chwilkę dla siebie :) więc zaraz herbatka dobra i książka
dzwoniłam do rtg bo miałam jechać popołudniu zrobić rtg ale nie zostawię młodej z teściową bo wiem że sobie nie da z nią rady - pojadę jutro rano bo robią od 9 więc wsiądę w samochód i objadę a M się zajmie dziewczynkami :)
wama buziaki dla Poli *)

Polusia Poleńka śpi jeden raz dziennie? Mogłabyś mi napisać o której usypia i ile śpi i o której wieczorkiem zasypia i czy nie jest marudna wieczorem? Dużo pytań:) Bo moja Olcia też już od kilku dni śpi raz dziennie ok. 11 i śpi 2 godzinki ale później cieżko jej wytrzymać do 19. Ma już kryzys o 18:)
Wama buziaczki dla Polusi!

hejka
u nas tez bezsnieznie

pawelek wydziera sie w lozeczku - czytaj:usypia, takie krzyki jakby probowal cos zakomunikowac he he

ja czekam az usnie i ide do wanny, dzis jedziemy do rodzicow wiec jeszcze pakowanko mnie czeka

milego!!

nesiaa pawelek juz od dawna jedna drzemka zazwyczaj usypia ok.11-12 i spi 2 do 3 godzin, czasem krocej sie zdarzy

zdarzalo mu sie usnac na spacerze jak wychodzilismy z nim rano wiec zmienilam pore spaceru na po obiedzie i jest git, dzis zasnie pewnie w aucie bo bedziemy jechac ale tak normalnie to idzie spac ok 21 i spi do 7

na poczatku byl kryzys ok 18 ale teraz wytrzymuje do 21:szok::baffled: :tak:;-)- pawelek to twardy zawodnik ;-) nie chce mu sie spac i rzadko kiedy marudzi, a potem wymeczony czesto szybko pada, ale czasem troche marudzenia jest

Ostatnia edycja:
A nas zasypało. I sypie dalej. Ja tam niewyspana bo usnac nie mogłam.
Franko śpi pięknie teraz w nocy więc mogę chwalić tylko :)
Rano zjadł kaszke. Na drugie śniadanie 2kanapki z szynka i żółtym serem. O 11.00padł w łożeczku :)

A co do @ to ja też dostałam za wcześnie o tydzień. Już mnie wkurza to że nie może być regularnie :( a było ...

A my dziś na 2urodziny idziemy do syna Sz.

Wama uśmiechu dla Poli !!! Buziaczki:)

Dzieki K_aralajna za odpowiedź. Mam nadzieję, że Ola jakoś przestawi się no nowych godzin spania. Jak śpi raz dużo łatwiej zasypia tylko czasem własnie ma kryzysiki:) szuka wtedy smoczka i pieluszki i poleguje na podłodze:) ale po chwili dostaje nowych sił.

nesiaa u nas z tym spaniem jest różnie : czasami śpi raz dziennie koło 11 i śpi 1,5 godziny i wytrzymuje nawet do 21 nie jest marudna nawet o 19 kiedy powinna być padnięta. czasami zdarza się że idzie spać o 11 śpi 30 min więc koło 15 kładę ją do łóżeczka aby sobie poleżała i z reguły sunie wtedy na 30 min. ale generalnie ona śpi raz dziennie i nie ma mocnego na nią aby była marudna i nudna:) to twardy zawodnik jak Pawełek Karalajny:)
a wieczorem z reguły sypia koło 20:30 :) bo ona jeszcze musi łóżeczko zdemolować zanim w nim uśnie :)

no i po 3 dniach gorączkowania pojawiła się górna 2ka:) czyli mamy 8 perełek uffff i ja znowu mam czas na BB:)

Ccaroline to nie ospa-u mnei było jak napisała Nessia wiec moze jakaś alergia
Nessia moja tez zalicza juz 1 drzemke ok godz 11 i śpi róznie od 45 do 2 godz:) i tez mamy kryzys o godz 16 ale wymyslam kreatyne zabawy i jak tą godzine przetrwa to uspyia o 19,30- 20 i mam luuuuuziiiik:) ale za to pobudki przed 7!!!!!!!!!! wrrrr
Kasia0305 ja też jestem za spotkaniem w stolicy:) jak ciepło sie zrobi muszą mamy się umówić na spotkanie
Ramari moja w 21tc3dniu wazyła 422gram i urodzial sie 3600 wiec to tylko orientacyjne dane:)
miłego dnia dziewczynki

reklama
witam,
M. w domu, więc tylko na chwilkę, a zzaraz jedziemy po ostatnie rezczy na party ;-) które bedzie dopiero jutro, no ale ja jutro cały dzień w pracy, więc trzeba dzis przygotować wszystko.
Ol maruda od rana, palce w buzi, ten 10ty ząb nas wykańcza. juz wyczuwam twarde palcem, więc oby oby! na sniadanie zjadła 1/3 parówki i 1/4 tosta. potem jeszcze 1/3 bułeczki brioszki. no niech jej sie wyrżnie ten ząb, bo mnie z tym niejedzeniem do grobu wpędzi :zawstydzona/y:

nesiaa, Ol śpi razdziennie, około 12 i spi przeważnie 1.5 godziny. potem faktycznie o 19 ma kryzys, ale idziemy siemkapać, potem czytanie i butla i zasypia dopiero po 20. spi do 7:30 przeważnie.

dobra, lecę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry