Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja też myślę, że to nie ospa. U nas ospa zaczęła się jedną krostka, dużą z wodą, potem pojawiły się małe czerwone, ne były suche ani szorstkie. Zdrówka życzymy!Witam ja na chwilkę bo dzieciaki mi spokoju nie dają, chciałam spytać was o wysypkę, dla Dawida coś wyskoczyło na nogach i rączkach, jakby takie placki plamki i w nich małe krosteczki, suche to takie jest i szorstkie i swędzi go, co to może być???
Do lekarza wybieramy się po 12. Przez telefon opisałam pani ona mówi, że to ospa może być, ale wydaje mi się, że inaczej wygląda.
Pozdrawiam.
Oby to tylko ząbki. Ale te nasz biebne dzieciątka muszą się ocierpiećDzień dobry kochane
nocka dramat - mała miała temperaturę mam nadzieję że to od zębów od 3:30 nie spałam bo jęczała, stękała. padła dopiero 6:40 jak musiałam wstawać bo M do pracy a Julka do szkoły. ale teraz jest wsio ok- śniadanko zjadła, humor dopisuje, nie marudzi. macałam jej w buzi ale nic nie czuć, natomiast chodzi i wszysto gryzie wkłada do buzi.
Ajentka ja nie oglądałam tego filmu. Widziałam tylko zwiastun na necie i bardzo mnie zaciekawił. Myślałam że może go już któraś oglądała.nesiaa wpisuję filmik do mojej listy do obejrzenia![]()
Super, że maluch rośnie zdrowo! Życzę spokojnych następnych 19 tygodniDzień dobry kochane
Wpadam tylko na chwile pochwalić się że byłam wczoraj na USG połówkowym i wygląda na to że wszystko jest ok. :-)
Jestem szczęśliwa i lekka jak piórko bo strasznie bałam się tego badania. Zobaczyłam buźke mojego słonka na 4D:-):-) Ahh to było przeżycie :-):-)
PS
ramari mój malutki waży dokładnie 400 g
Ide poczytać i zmykam
Miłego dnia![]()