reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
u nas 2 drzemki ale coraz częściej zdarza się 1 tylko z rana ok 11, i wtedy jeśli pośpi z godzinkę wiadomo że druga drzemka napewno będzie, a jeśli pośpi do 13-14 wiadomo że po południu już spać nie pójdzie, ale tak czy inaczej usypia ok 20 i śpi całą noc. normalnie jakie to piękne jak dziecko przesypia całe noce i skończyło się karmienie :)

Najpiękniejsze życzenia dla mojej synowej Polusi !!! :-)

Antek zazwyczaj śpi 2 razy w ciągu dnia ... chociaż czasem jak przeczekamy pierwszą drzemkę to tylko raz. Noc już lepiej ... odkąd ząbki wyszły.

Neska super że badania po Twojej myśli :)

coffee niestety bez mleka ... skończyło się a nie mam jak wyjść do sklepu.

Miłego dnia Ladies

Yra fajnie, że u Was nocki już przespane. U nas to narazie marzenie. Chyba zacznę zmniejszać porcje mleka w nocy, zobaczę czy będzie wrzask:)

Ja tak za bardzo nie rozumiem o co chodzi z tym spaniem? Mi Niko spi 2 czasem 3 i nie przetrzymuje go. Bo po co? Dziecko jak śpi to dobrze właśnie...rośnie. Jak Niki chce spać nawet o 18 to kładę go i tak przewaznie trwa 30 minut potem 2h zabawy i usypia normalnie no chyba ze dziadek jest to swiruja

ale mam lenia brak sił total

u nas tez tylko jedna drzemka nieraz tylko 40 minut a nieraz 3 godziny i tylko czasem jak pospi godzinke to jeszcze drzemkuje na dworze i o 18 kapanie i dobranoc oboje i budza sie ok 8

Nesiaa Kinga już bardzo dawno tylko jedna drzemka dziennie. Na ogół od ok.11 ale ostatnie dopiero o 13.30 usnęła. Śpi różnie od 40 min. do 2,5 godz. Wieczorem raczej nie widać że jest śpiąca. Staram się ją kłaść o 20. Ostatnio ładnie usypia w ciągu 15 min. Oby tak zostało:-)
Dronka gratki kolejnego ząbka:-) U naszej nadal 4 i kolejnych nie widać:-( A co do spotkania to bardzo bym chciała ,żeby udało się coś zorganizować:-)

Ja mały spacerek zaliczyłam, korzystając z tego że przestało sypać. Teraz śpi dziecię.:-)
ja mega prasowanie miałam ale już się obrobiłam na szczęście:-)

reklama
marciaa wynika z tego ze pawelek spi mniej bo juz jest taki duzy ze juz nie musi tyle rosnac;-), ja go nie przetrzymuje, ja czasem ponad godzine mecze sie zeby mi zasnal, tak jak np dzisiaj...
a w wozku nie chce zeby mi spal bo zimno wiosna jak najbardziej

czarna fajnie ze tak ci dlugo spia w nocy, pawel spi jak dorosly 9-10h

yra to ze dziecko przesypia noc to mi sie tez najpiekniejsze wydawalo jak w koncu pawelek przestal sie budzic, czlowiek to potrafi cieszyc sie z byle powodu ;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry