M
myszowata
Gość
to spróbuję bokiem, kurczę wiecie, że ja zawsze tak łyżeczką do góry robiłam...oj ciekawa jestem czy Franio zechce jeść inaczej...oby...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

polka Oliwka ma rwanie;-)
Kurczę Franiowi wyspka jakaś wyszła na pupie i plecach... - alergia? w poniedziałek popróbował kakao może to to?
Marcel był ze mną i z zachwytem pokazywał manekiny na wystawach paluszkiem
No i podrywał panie ekspedientki;-) Co do jedzenie łyżeczką, młody uwielbia rozbryzgiwać jedzenie na prawo i lewo i robi sobie z tego zabawę więc raczej ja go karmię żeby to co ma trafić do żołądka trafiło ale wieczorami M zawsze zjada duży kubek jogurtu, zostawia na dnie małemu, dostaje łyżeczkę i wtedy Marcelek sam zajada nawet sprawnie mu to idzie. Po każdym wycyckaniu łyżeczki robi charakterystyczne achhhhh heheheh wesoło wtedy mamy.
ale mogę do nich jutro zadzwonić tylko fajnie by było jakbyście mi napisały ile z Was jest chętnych na te kubeczki to ja tam zadzwonię powiem ilość jaka mnie interesuje i może coś się da utargować.