reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

haha uśmiałam się z waszych punktów dziewczyny.

Witam! U nas dzień zaczął sie o 6.30. I jak tu być uśmiechniętą o tej godzinie??:) Teraz Ola drzemkuje, a ja odśnieżyłam i smażę sobie frytki. Może po obiedzie pójdziemy na jakiś spacerek jak się troszkę ociepli.
Wiecie co moje dziecko mnie zaskakuje. Myślałam, że będzie się bała obcych bo w końcu siedzi tylko ze mną praktycznie non stop a ona uśmiecha się do wszystkich:) Do babci którą widziała pół roku temu, do wujka którego na oczy nie widziała, dziś do listonosza przyczłapała i szczerzy ząbki. Cieszę się. hihi
Mysza m 100 lat! Spełnienia wszystkich marzeń!!
Franiu buziaczek od Oleńki a od cioci najlepsze życzenia!!
Miłego dnia!

reklama
Mysza_m wszystkiego co najlepsze!!
Dla Franusia Polki buziaczki z okazji ostatniej miesięcznicy:***
Ionka u Mileny wszystkie trójki tak opuchnięte i wyjść nie mogą od kilkunastu dni przynajmniej.
Hit ostatnich dni dziennik Wiolonczeli:)

mysza wsio naj dla Ciebie!
polka buzialki dla Franulka!

A my po wizycie - dostaliśmy zyrtec i elocomo celem odczulenia i skierowanie do arelogologa - wizyta 19 lipca!!!!Pani dr powiedziała, że zmiany są lekkie, więc mam się nie denerować i odstawić cytrysy, kakao, miód, orzechy...wszelkie sztuczności pt płatki do mleka, ciasteczka itp...A w domu patrzę i oczom nie wierzę - w rozpoznanie wpisała nam AZS!!! Czemu słowem nie wspomniała!!!???!!!??? Szukam aergologa prywatnie i się zobaczy...Ależ jestem zła!
edit: ważymy 10360g:-)

mysza m ja Ci życzę aby pj harvey zaśpiewała na Twoich 30stych urodzinach ... jak na 29 to za wiele ;D Radości !!! :-)

polka :* za miesiąc urodzinki !!! Samych cudowności dla Frania :D

myszowata może to nie jest jeszcze pewne i dlatego nie chciała straszyć ... biedny Franio :* tulimy

myszowata kazda alergia objawia sie AZS-em, w tym linku ktory wklejalam to bylo fajnie opisane,

a jak szukasz prywatnie alergologa to poczytaj opinie na znanylekarz.pl albo jakims podobnym portalu zeby nie okazal sie patalachem. to wazne zeby trafic na dobrego specjaliste!!

mysza m wszystkiego dobrego!!!!!!!

Ostatnia edycja:
myszowata kurcze to nie ciekawie - mam nadzieję że uda się znaleźć szybko prywatnie i okaże się że to tylko strachy na lachy - tulę Was. a swoją drogą ładnie waży Franek :)

śmieszny ten dzienniczek wychodzi :)

reklama
Myszowata obyś szybko znalazła dobrego lekarza i niech się okaże, że to nic groźnego!
Chciałam wkleić fotki pierwszego prezentu urodzinowego Oli ale net mi tak zamula, ze szok!!!!
Wiecie co żyjemy w 21 wieku a u mnie nie da się podpiąć telefonu ani normalnego internetu. Czasami czuję się jakbym mieszkała w środku lasu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry