reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No Maziajka u nas wtedy 3 w nocy ale moj maly wtedy zazwyczaj na butle sie budzi wiec napewno zdaze potrzymac kciuki:)Wiem co to brak pracy wiec solidaryzuje sie z kazdym kto szuka.

A moj maly wlasnie wstal i grzebie mi w torebce ciekawe co dzis wygrzebie.Ja druga kawke pije i na spacerek wybywamy.U nas piekne sloneczko chodz temp.6 stopni ale przynajmniej nie pada chodz jak zawsze w wietrznym miescie wieje

Dziewczyny wlasnie malo sie nie posi.....m ze smiechu.W telewizji leci u mnie Barni i moj maly tak tanczyl jak spiewali i do tego rekami machal szkoda ze kamerki nie zdazylam wlaczyc.Maly raczej nie szalal nigdy za Barnim wolal raczej bajki w stylu Kajtus czy Super Why a tu szok jak szalal

Ostatnia edycja:
owlrene dziekuje mam nadzieje,ze w koncu cos z tego bedzie bo juz 2 miesiace bez pracy:(.Moj maly bajek nie oglada jedynie dziennie 15 min swoich piosenek i tez przy tym tanczy po swojemu i wyma****e lapami:)

Jasio mial dzisiaj niezlą zabawe jak tata go na barana nosil musze wkleic foteczki potem:)

marela ja w ciąży miałam super paznokcie, a włoski cudo - zero przetłuszczania i gęste się zrobiły, za to na ciele wręcz odwrotnie dużo rzadziej depilacja była konieczna;-)gin mówił, że to hormony takie cuda działają!

u mnie to samo... piękne czasy to były, a teraz znów na głowie sianko, a na nogach gąszcz.

Moje dziecko sie przewracalo o wlasne nogi taki byl zmeczony ale spac nie chcial dopiero musial upasc i rozbic warge o kanape i usna mi w drodze do sypialni na rekach.Czy wasze tez czasem tak walcza?

taaa :dry: dziś przeszła samą siebie. w nocy nie śpi, w dzień nie spi. pospała 25 minut i potem wieczorem po spacerze w samochodzie dospała kolejne 20minut. ale za to teraz pewnie bedzie wypoczęta do 23 :zawstydzona/y:

mazia, sukienka bardzo ładna :-)

dzięki dziewczyny mama to rzeczywiscie szczupak waży tyle co ja ok 49kg a jest 5 cm wyzsza! swoją droga to z niej jeszcze na prawde niezla laska jest, kolezanki z liceum myslaly ,ze to moja siostra.

polusia kochana przepis na pączki : rano pędem do cukierni :) :) :)

maziajka sukienka bardzo ładna :)

ha ha u mnie w dziurze nie ma cukierni :):):) chciałam coś zrobić :)

maziajka kciuki będą zaćiśnięte na 100% , kopnij mężulka ode mnie w doooopkę :) a suknia śliczna :)

dziewczyny cieszę się że karteczki doszły :)
a ja miałam sąsiadkę na wsi ale sobie poplotkowałyśmy :) a dzieciaki poszalały :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry