reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie wieczorkiem!

alez upaly u nas, mam nadzieje, ze i jutro pogoda bedzie sloneczna :)

neska juz wkrotce bedziesz miala swoje malenstwo, szybko minie ten czas :)

kalisa kurka, nawet nie wiadomo skad takie diabelstwo sie bierze, dobrze, ze to Filipka nie ugryzlo...

reklama
i u nas upał, achhh nareszcie :-) cały dzien na podwórku, potem pojechaliśmy nad jezioro jeszcze. no i chyba za dużo wrażeń, bo już 2x był płacz :-(
no i mamy pierwsze pobite kolanko... w sumie dobrze, że nie nos.

kalisa, a fuuu okropne, mnie też ciary przeszły. jak te nesze dzieci zaczną mówić, to dowiemy się w mig, co im dolega :-)

ide spać! dobranoc!

Witam!
Upalny dzień się zaczął. Wyciągnęłam basen. Ola poszalała i nie chciała wyjść. Teraz drzemie bo od 5 już stękała. Dobrze, że już jest jasno to jakoś lepiej się wstaje. Wole nie myśleć jak jej nie przejdzie do zimy:(
Ionka u nas obite kolana, zadrapania, siniaki, guzy są na porządku dziennym. Moje dziecko wygląda jak dziecko wojny. Wstyd ubrać sukienkę:)
Miłego dnia!

neska jeszcze tylko troszeczkę - dasz radę!
kalisa okropność - dobrze, że nie ugryzł Filipka!

Witam się i ja! U nas dziś ponoć 26C, czyli pewnie czeka nas kolejny gorący dzień. W nocy było fatalnie mimo wszystkich otwranych okien - boję się mysleć co to będzie w przyszłym tyg kiedy to zapowiadają ponad 30C!Lubię ciepło, ale to już przesada. Franko znów wstał z kurami, czyli 6.26, ale jak czytam, że nesiaa pisze, że wstała po 5 to chyba nie powinnami marudzić. Do 7 poleżeliśmy jakoś tzn Franio leżał, a ja jeszcze próbowałam przysypiać, potem Młody zaczął złazić z łóżka i było po spaniu...Wczoraj też tak wstał, ale o 8.40 poszedł drzemkować, a dziś jakoś jest nie do spania choć ziewa co raz. No nic o 10 drugie śniadanko i może po nim zaśnie. M z moim tatą na działce bo rodzice wykończają letni dom i roboty masa. Ja mam kupę rzeczy to zrobienia w domku - sama nie wiem w co ręce włożyć i odczego by tu zacząć...eh...a Franko nie bardzo chce siedzieć w kojcu - chyba nie będzie dziś lekko...
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w ten upalny dzionek:)

Nocke zaliczam prawie do udanych,Bartus przed 3 mi sie rozryczał,ale po chwili zasnoł i spał az do 6 tak wczesnie sie zbudził.Dzisiaj siedzimy w domku bo Bartus ma chrypke taką i kaszle jeszcze ale jutro juz wyjdziemy.Bartus ma drzemke a ja pije druga kawke.Mieszkanko wysprzątane.

Miłego dnia:)

Witajcie :-)
neska to już tuż tuż. Ty masz chyba termin cesarki na 15-tego. Dobrze pamiętam?
kalisa ja wczoraj ściągam pampersa a tam piaskownica :szok: Też nie wiem jak to zrobił bo miał body i krótkie spodenki.
ionka u Was chyba pierwsza krew już była teraz pora na kolano :-)

Dzieciaki śpią a ja mam chwilkę wolnego.
Przemek co chwile chodzi do gondolki w której leży Radek i chce zaglądać. Kochany jest :-)
No i jeszcze się pochwale- Przemuś chodzi!!! W końcu się odważył tak na poważnie i zasuwa po całym mieszkaniu.
A i przyszedł do nas podwójny wózek i gondolka, więc dzisiaj chyba wyskoczymy na pierwszy spacerek.

Miłego dnia!

ramari gratulacje dla Przemusia:)

Bartus jeszcze spi obiadek zrobiony dzisiaj zje rybke z warzywkami,babka kupiła rybke w miescie.A my jutro do rodziców jedziemy i jak pogoda dopisze to bedzie gril.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry