reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej! no mam nadzieje ze to sie wyjasni taki porzadek oni tam maja.
Polusia ja tez Cie podziwiam z tymi obiadkami. :)
ionka współczuje i trzymam kciuki zebyscie cos znalezli ja mam juz dosyc przeprowadzek to juz byla 4 w ciagu 3 lat. :tak:

reklama
Witam :)
pogoda znowu do d..... :( jak się rozpogodzi do idę na jeżyny - będę sok robić. po drodze popatrzę za grzybami może coś się znajdzie :)
obiad dziś z wczoraj- zupa i mięsko z ziemniaczkami i mizerią .
zaraz się biorę za śliwy do zamrażalki.
miłego dzionka życzę :)

Witajcie .Ionka 30 nono , masz kryzys? Dla mnie było to dosc cięzkie przezycie.
Wspólczuję przeprowadzek i nieciekawego sąsiedztwa, mam nadzieje że mimo wszystko to jacys normalni ludzie i jestescie bezpieczni.
Agulka skonsultuj sie z prawnikiem, ja bym chyba zawału dostała.
A co do ginekologa powiem Wam że jestem zadowolona zrobiona cytologia, usg piersi, usg dopochwowe, normalne badanie, a reszta wizyty to marketing ginekologa , chyba przez 40 min próbował mnie umówić na konsultację do jego prywatnej kliniki za jedyne 300zł w kierunku endometriozy, a kobietki w kolejce czekały, i pewnie mnie nienawidziły że tyle tam siedze

ionka Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu! SPEŁNIENIA MARZEŃ. Składam dziś życzenia bo wieczorkiem jedziemy na wies. Buziaki od kornelki. :)

Agulka, dzięki :-)
wiolonczela, olej propagandę, najwazniejsze, że Cię przebadał dokładnie :-)
kryzysu 30stki nie mam. chyba ;-) no ale jednak tak głupio bedzie, że juz nie jestem dwudziestolatką... chociaż w sumie jakby tak zrobic podsumowanie, to ostatnich 10ciu lat nie zmarnowalam :-)
wiecie, obnizyli nam czynsz... czyżby rekompensata? ;-) na razie obok cicho, może nie będzie tak źle... a jak będzie, to wybywamy.
polusia, Ty byś wykarmiła rodzinę nawet jakby Was do lasu wywieźli ;-)

ionka wsio najlepszego kochana! widocznie agencja wie co sie dzieje i tak Wam rekompensuja...nie wiem czy to dobrze, czy jednak nie ;)

wiolonczela wiec panstwowy nie taki straszny jak go maluja ;P

u mnie nic nowego nie slychac, wiec nie ma co pisac ;)

ionka sto lat, sto lat - niech żyje żyje nam :) kochana wszystkiego najlepszego :)

byłam na grzybkach - koszyk kozaków - teściowa do słoika zrobi :) jutro pobudka o 5 i wyprawa z M na grzyby :)

spokojnej nocy :)

Witajcie kochane !!!
Ależ dzień :) power mnie do tej pory nie opuszcza :)
Wstałam o 7.00:) zaczęłam dzień od prania A więc 4prania zrobione :) korzystałam ze słonka i wiaterku,nim jedno się wypralo drugie już było suche :) kisiłam ogórki, bigos z cukini zrobiłam, na obiadek placuszki z cukini i ziemniaków i zupkę śmieciówke (co się dało to wrzuciłam :) Poprasowane już wszystko, schowane w szafie. Okna pomyłam ale nie wszystkie :) zakupy z dziecmi zaliczyłam i teraz odpoczywam. Przyszedł też internet z play'a więc już na kompie będę śmigać.
Dzieciaki spia jak zabicic :)
Ja marzę już o kąpieli i odpoczynku. Ale co najważniejsz wszystko zrobiłam SAMA bez pomocy :)

ionka To okazja do picia prawdziwa :)

100lat kochana :)

Przepraszam ze tak rzadko bywam ale u mnie sporo się dzieje :( ale to na ts już…

.

Ide się kapac milego wieczoru!!!

Ostatnia edycja:
Ionka Życzę Ci , aby ten czas do 40 stki był równie owocny, przyniósł Ci wiele radości i satysfakcji, może kolejną fasolkę, zero stresów edukacyjnych (róznego typu) , żebyś schudła, miała subiektywne poczucia szczęścia i wszystkiego naj.
Polusia dzięki za cynk w sprawie ostrężyn, wczoraj juz sie zajadlaiśmy, a jutro zbiory. Ciekawe czy u nas tez grzyby sa, jak mama moja przyjedzie, co ma nastapic w srode, to moze z mezem skoczymy do lasu zrelaksowac się, a Elcia z babcia zostanie.
Wczoraj na obiad calzone, dziś resztki calzone wiec mam luz, prócz koniecznosci gruntownego wysprzatania dla mamusi, ale to czas do srody;-)

reklama
polka jesteście obje z polusią moje idolki - kurcze tyle w domku robicie i jeszcze zawsze czas dla siebie, szacunek:-)
wiolonczela super, że wizyta udana!Powodzenia na grzybkach!Owocnych zbiorów:-)
ionka sto lat, sto lat!Bądź zawsze radosna i uśmiechnięta!Szeroko pojętego szczęścia Ci życzę!:-)
A to dla Ciebie:-)
zdjecie_big.jpg

Hej!
U nas ok!Spanie do 7.30. Teraz M gotuje pomidorową, a Franio mu "pomaga":-DNa mnie czeka dziś małe sprzątanie, ale na prawdę malutkie bo tylko ścieranie kurzy - resztę M zrobił:-)No i mam górę prasowania...
Miłej soboty:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry