reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ramari witaj po wakacyjnych wojażach :) cudnych masz tych chłopaczków swoich :) oby tacy już pozostali ;)

dzień dobry :)
wreszcie mam słońce - od rana piorę, pościel na taras wyrzuciłam,sprzątam ile tylko mogę aby skorzystać z ładnej pogody :)
mała teraz próbuje zasnąć ale coś jej to marnie wychodzi - mam nadzieję że zaśnie bo pobudka dziś o 7 z minutami była
na obiad dziś chyba zrobię pierogi z jagodami miały być naleśniki ale zachciało mi się pierogów :)
po południu może na grzyby się wybiorę z Julką - zobaczymy co M ma w planach jak wróci z pracy.
miłego dzionka życzę :)

reklama
witam:)
piękny dzień dziś więc biorę się za pracę - pościel muszę wyprać Julki i Poli. zrobić galaretę drobiową , upiec bezę, obiadek zrobić i pewnie jakieś małe sprzątanie też:) mam nadzieję że pogoda się utrzyma cały dzień.
miłego dzionka :)

a u nas leje :-)
Ol miała dziś przerwę w spaniu od 4ej z groszami do 6ej, więc ktoś jej musiał dotrzymywać towarzystwa jednym okiem ;-) teraz mnie głowa nachrzania, a moje dziecie jak skowronek ;-)

ojjj, chyba jakiś wielki deszcz idzie, bo tv się zawiesił...

Dzień dobry:)
Zaraz południe już. Słonko ładnie przygrzewa, niebo w błękcie - lato w pełni w końcu:-)Franek nie chce jakoś iść na drzemkę...A ja jakaś ospało. W nocy dziecko spało mi od 20.25 do 8, ale co z tego...tak się kręcił i właził na nas, że się dość często budziłam...Nie wiem czy to nie trójki mu nie zaczęły dokuczać. A właśnie dziewczyny jaki odstęp czasowy tak mniej więcej jest między czwórkami i tójkami?
Miłego dnia:-)

myszowata, u nas właśnie teraz kły idą.
czwórki wyszły ze 2 miesiące temu! potem dłuuuugo cisza i teraz od 2ch tygodni wyglądamy trójek.
przestało lać, idziemy!

myszowata u nas najpierw wyszla gorna czworka pare miesiecy temu, teraz wszystkie trojki naraz, i czekamy na reszte czworek ;), wiec troche u nas odwrocone ;)

Mlody juz spi, troche wczesniej niz zwykle, ale juz tak marudzil, ze nie mialam jak go zabawiac juz :(

reklama
monia jak tam Wasze nocki?

kurcze, jak wam ladnie dzieci śpią. moja poszła spać o 21:30!!! a wstała juz po 8ej. dzis spróbuję ją wczesniej na drzemkę połozyć, to może wieczorem pójdzie spać normalnie... chociaż podejrzewam, że nic z tego nie wyjdzie.
Ionka to zle Ci spi?

co do spania mojego dziecka, to jest roznie. Byl moment w lipcu jak skonczyl rok i 4 miesiace, ze spal od 20 do 4, jadl mleko i spal do 7-8. Ja bylam wniebowzieta, tak jak i moj maz, ktory nie musial wstawac w nocy dawac dziecku jesc, gdyz ja wstawalam o 4 do pracy to dawalam zamiast niego.

Niestety nasza euforia nie potrwala zbyt dlugo , bo cale 1,5 tygodnia. Nastepnie wrocilo do normy. Je z reguly okolo 1.30 , czasami po drugiej. I budzi sie okolo 7, czesto przed. Czasami zdarzaja sie noce, ze budzi sie w nocy i mimo butli nadal sie wierci, az tak, ze przychodzi do nas do lozka i spi. Moze to te nieszczesne trojki, ktore mecza go juz ponad miesiac.

takze nadal wyczekuje momentu, az usnie o 20 i pospi do 8.

Do góry