reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie :-)
madzia_m Witaj! napisz coś więcej o sobie.
ionka poprawy humoru życzę :-)
kalisa współczuje migren. Wiem co to znaczy :-( Ja to potrafiłam wymiotować z bólu.
madzia zdrówka dla Bartusia!
myszowata my też mamy tylko 1 i 2.
A ile trzeba czekać na trójki???

U nas wszystko dobrze. Dzisiaj chyba pójdziemy nad staw, żeby Przemuś się troche wyszalał. Od czwartku będę chodzić na ćwiczenia dla mam z dziećmi :-)

reklama
madzia zdrówka dla Bartusia!
ramari fajnie z tymi ćwiczeniami!Trójki zwykle wychodzą po wyjściu czwórke, ale jak piszą dziewczyny okazuje się, że w praktyce bywa z tym różnie.
kalisa super, że udało się upolować butki!Wstaw koniecznie focię siebie w tym weselnym stroju i bawcie się dobrze:-)

No i witam nową mamusię!

Witam :)
ja w locie bo przygotowuję dzisiejszą kolację :)
kalisa współczuję migreny:( fajnie że się opaliłaś :) baw się dobrze na weselichu i pokaż nam swoją kreację :)

ramari co to za ćwiczenia? też chętnie bym się wybrała :)

myszowata udanej pogody i miłęgo wypoczynku w weekend :) my może w niedzielę do zakopanego do doliny kościeliska się wybierzemy :)

madzia zdróweczka BArtusiowi *)

kochane lecę dalej pichcić w kuchni - roladki już prawie gotowe, zaraz zrobię ciasto na kluski śląskie, a jak M wróci to kapustę modrą bo musi mi ją zakupić ;) a pod wieczór ubiję śmietanę na pavlovą i przygotuję stół :) mam nadzieję że się kolacja nam uda - chciałabym ją zro bić na tarasie póki ładne wieczory - zobaczymy :)

miłego dzionka :)

justi, witaj!
madzia, zdrówka dla chorowitka!
ramari, zazdroszczę ćwiczeń, sama bym poszła z Olcią...
myszowata, udanego weekendu :-)
polusia, brzmi pysznie! :-)
kalisa, wyszalejcie się :-)

u mnie ok, chociaż na serio wczoraj sie obrazilam na M. okropną przykrość mi zrobił, a potem przepraszał i dzis też, ale cóż, musi minąć trochę czasu, normalnie tak mi za skórę zalazł, że nie pytajcie. i nie zrobiłam awantury, bo stwierdziłam, że nie będę się zniżać, walnęłam focha i dalej mnie trzyma.

na obiad dziś zrobiłam fishermans pie i całkiem dobre wyszło, chociaż faktycznie troche jak jedzenie dla dzieci ;-) Ol zjadła połowę małej foremki.

reklama
witajcie!

justi witaj!

ionka oj zeby dlugo Cie ten nie trzymal ;) a ja uwielbiam fisherman's pie, zazwyczaj sobie duuuuzo sera zoltego scieram na gore :))))

polusia smacznej i przyjemnej kolacji :)

kalisa to wspanialej zabawy :)))

myszowata udanego wypoczynku :)

ramari fajnie te cwiczenia brzmia, i wlasnie co to jest konkretnie?

madzia zdroweczka dla Bartusia :)

Jestem wymeczona po pracy - okres wakacyjny w pelni, wiec jestesmy troche skurczeni osobowo :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry