missiiss1301- o jejku gratulacje!!!!!!!!!!!! Wspaniale!!!!!! Po pierwsze wszystko OK a po drugie plamienia uzasadnione bardzo interesujaco hehe ;D To super ze poszlad do tej ginki, nie musisz sie juz martwic tym ze cos nie tak, teraz trzeba przyswoic informacje o blizniakach, wszystko trzeba kupowac bedzie podwojnie hehe

Ale super naprawde, ja gdzies podswiadomie zawsze chcialabym miec blizniaki, glosno o tym nie mowie, bo strach troche przed kosztami i tak dalej, ale mysle ze to ciekawe doswiadczenie, jeszcze jednojajowe, extra! Super bardzo sie ciesze Waszym szczesciem! No a ze Twoj Kochany ma takiego dyrektora to tez super, niektorzy to maja podejscie: i co teraz, pewnie bedziesz musial czesciej sie zwalniac z pracy....A ten kurcze nawet mu mowi kiedy ma isc opic ;D A co do tycia, no to tak jak ginka zalecila to najbezpieczniej dla Ciebie i dla dzieci bedzie, ja czytalam ze w I trymestrze nie wzrata zapotrzebowanie na wartosci energetyczne, dopiero na poczatku II i to zaledwie o 300 kcal, no to jak pracujesz w jakiejs lekkiej pracy, lub w ogole nie pracujesz to tak pewnie 2000-2300 kcal dziennie starczy. A w ciazy to ciezko wiadomo, no ale co zrobic...Tymbardziej jak wypelnisz ta dzienna dawke zdrowymi produktami to bedzie ich naprawde sporo i bedziesz najedzona. Latwo mowic, jak tu ochota na puste kalorie pewnie drzemie i w Tobie jak i we mnie

Ja dzis bylam tak wsciekla ze musialam sie pocieszyc lodem, nastepnie wielkim mega kalorycznym obiadem niezdrowym i na deser jeszcze gumami rozpuszczalnymi maoam moje ulubione ;D Az szkoda zaprzepascic do czego doszlam przed ciaza, bo w miare ladnie schudlam i w sumie w ciaze weszlam z waga 50 kg ale czuje ze juz z 2kg mam na plusie, musimy sie eweidentnie pilnowac