ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hej, nie wszystkich kremów można używać, pamiętam, że krem z alg morskich nie jest wskazany w ciąży, a tak po za tym nie podpowiem, bo nie pamiętam za bardzo. A co do brzuszka i piersi radzę już smarować się przeciw rozstępom, najlepiej oliwką, chociaż tak se myślę, że jeśli mają się pojawić to się pojawią. Z Dawidkiem raz się smarowałam, raz nie, a rozstępów mam pełno, ale co zrobić, natomiast moja siostra jest w ciąży i praktycznie smaruje się cały czas i rozstępy również się pojawiły.
Kochane a jak jest z waszą wagą? Ja odkąd wiem, że jestem w ciąży schudłam 1 kg, podpowiem, że przed ciążą byłam na diecie, schudłam 23 kg. Obliczyłam se w kalkulatorze, że maksymalnie powinnam przytyć 10 kg
z Dawidem było 23
muszę się trzymać mojego maksimum, aby nie było tak jak wcześniej.
U nas dzisiaj świeci piękne słonko
Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę!
Kochane a jak jest z waszą wagą? Ja odkąd wiem, że jestem w ciąży schudłam 1 kg, podpowiem, że przed ciążą byłam na diecie, schudłam 23 kg. Obliczyłam se w kalkulatorze, że maksymalnie powinnam przytyć 10 kg
U nas dzisiaj świeci piękne słonko
Co do smarowania np brzuszka czy piersi to jeszcze nic takiego nie robiłam. Ale dziś chyba pójdę do drogerii to kupię coś na rozstępy
Ja już nie będę, bo tylko się krzywde robi a kalorie lecą.
jak sie szarancza dopadla to az strach :-) a juz nie wsomne o tych trojaczkach chyba zeby optymalnie bylo trzebaby miec trzy cyce
nawet nie zygam ... czasem rano i w nocy mdli mnie ale daleko do zygania.... w ogole to jem mniej niz jak nie bylam w ciazy
zebym tylko nie schudla ... zwazylamsie kilka dni temu i 71 bylo a wczesniej jak sie kiedys wazylam chyba 2 miesiace temu to bylo 68 wychodzą mc donaldy a teraz nawet na slodkie ochoty nie mam.... nie wygladam zle a jak bede chodzila z balonem z dwojka dzieciaczkow to ja nie wiem jak ja bede wygladala