Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
mam silne wizualizacje
. 
ale to chyba nie wiem czy możliwe
no nic ale mam nadzieje ze minimalnie pomoglam 
niestety... wiec mysle ze lekarz mi nie zabroni tym bardziej ze mialam te plamienia i boze swiety prosze zeby dzisiaj wszystko ok bylo zeby mi na izbie przyjec zrobili to glupie usg i zeby potwierdzilos ie ze wszystko ok z moimi dzieciaczkami jest bos ie boje jak cholera... ostatnio to moj jak gadal z dyrektorem i kolegą ktorym se dzieci niedawno urodzily ze najlepszym rozwiazaniem byloby kupic do domu usg bo kobiety za bardzo panikują i sie denerwują 
no ale i tak sie denerwuje... 

mam dużo bluzek ktore nadają sie na wielgachny bańdzioch tylko właśnie gżej ze spodniami mam fajne przewiewne na lato a raczej na zime sie nie nadają
więc chyba trzeba bedzie sie przejść po jakiś sklepak za jakiś czas
a ubranek po dzieciaczkach tez raczej nie bede mial skąd wziąć bo niby moj chrzesniaczek ma 1 rok i troche to nie wiem czy dadzą ubranek troche z reszta on byl duzy jak sie urodzil takze na moje blizniaki napewno za duze by bylo wiadomo ze bliznieta mniejsze sie rodzą d normalnych pojedynczych dzieci... no nic damy sobie rade jakoś :-)
szalejecie :-)