Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gratulacje!!!Witam
chcialabym dolaczyc do marcoweczek 2010!! jestem w 8 tygodniu ciazy!!
!!!!
sprawdzają się dokłądnie 50/50 ;-) ale napisz koniecznie, co lekarz wypatrzył :-)
. Poza tym allegro wydaje się sensowną alternatywą dla tradycyjnych sklepów ciążowych. (idę tam własnie się rozejrzeć, kaloszy szukam:-)).
czekam co lekarz powiedział... ja sie zastanawiam czy mnie na izbie przyjec lekarz wezmie na moja prosbe na to usg jak mu powiem ze tydzien temu jeden wypatrzył u mnie zagrożenie (chociaz mnie nei zbadał ale to pomine) muze zobaczyc czy z dzidziami wszystko ok jest oby sie tylko go udało naciągnąć:-(Trzymam kciuki za wizytęJa mam dzis wizyte na 18.40, takze wieczorkiem napisze wam co i jak, wydaje mi sie ze w miare wzrostu bety kreska powinna byc mocniejsza, ale w sumie to stezenie bety w moczu jest uzaleznione od innych czynnikow, np ile pijesz i czy jest dokladnie ten sam rodzaj testu.
Też tak mam niestetyalez mam jakies wzdecia i po brzuchu mi tak cos jezdzi jakbym miala rozwolnienie miec, ale co pojde do toalety to nic![]()
WitamyWitam
chcialabym dolaczyc do marcoweczek 2010!! jestem w 8 tygodniu ciazy!!
!!!!