reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mloda_mamusia1 - glukoza kosztuję chyba około 3 zł, więc tylko kilka groszy.Ja tez mam jutro badanie na glukoze--feee.:-p
Miałam wczoraj bardzo kiepski wieczór--tak bolał mnie brzuch że wypiłam krople miętowe i nic, potem 2 nospy i po pół godziny dopiero lekko przeszło- już miałam stracha ale była 23 i nie chciałam dzwonić do mojego gin. To powtórzyło się już 2 raz-2 tygodnie temu miałm tak samo i potem w badaniu niby nic nie wyszło- ale po przeżyciach naszej jednej marcóweczki mam jakiś dyskomfort:-(

reklama
Ja też mam skierowanie na tą glukozę i aż mi się słabo robi jak sobie o niej pomyślę. Zrobię sobie może w następnym tygodniu, bo następną wizyte u gina i tak mam dopiero 11 grudnia

No własnie ja zapomniałam cytryny,ale jakos sie dało wypic,najgorzej jak sie wszyscy w laboratorium na ciebie patrza jak ty to pijesz bo piłam tam gdzie sie rejestruje i godzinke czekałam na pobranie krwi.Póżniej do Was zajze.Pa brzuchatki.

Myszka tak, to moja siostra zdaje mature.
Wlasnie najgorsze sa te absurdalne sytuacje. Np z chlebem. Ostatnio mama robila kotlety i jak zjadlam ja siostra mama i tata to dla Karola nie wystarczylo (Karol wraca o 18 z pracy) . Jakbym wiedziala to ja swojego bym nie zjadla. Nie wiem jak ona to policzyla...

A dzisiaj sie zbuntowalam i nie zrobilam obiadu. Zreszta nawet nie mialam ziemniakow.

kurcze mialam isc do sklepu po frytki, a raczej do tesco, ktore jest polozone kawalek drogi ode mnie. No i musialam sie wrocic do domu, bo bardzo mnie bolal brzuch tak na wysokosci pepka. I tak szlam tempem zolwia.. no ale wezme teraz nospe i sie poloze. Mam nadzieje, ze przejdzie.

to chyba z nerwow.

missiiss1301 bądź dzielna i trzymaj sie jakoś, pamietaj że jesteśmy myślami z Tobą :tak: to będzie trudny dla Was dzień ale pożegnajcie Waszego syneczka najlepiej jak potraficie, wierze że z czasem to tez Wam pomoże

moniSkaBe ja równiez mam ostatnio sporo wydzieliny szczególnie nad ranem po nocy, też troche się martwie ale z drugiej strony jest biała i nic nie swędzi ani nie piecze więc to chyba nie jet żadna infekcja. Za tydzień mam wizyte u gina musze spytać o tą wydzieline.

reklama
Do góry