reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

żesz kurde tyle napisałam i poszłoo :wściekła/y:

o czym to acha
mag- jak masz dostęp przez internet, to tam powinno być napisane, za co kasa i od kogo, przynajmniej ja tak mam :tak:
ostatnio tam nie zaglądam, bo wiekszość wydałam na łóżeczko, materac lateksowy itp :-) i środków brak hehehe ;-)

napiekłam 107 pierników, ale jednemu ludzikowi odpadła głowa ;-)

krzyż mnie boli :zawstydzona/y:

teraz się relaksuję przy herbacie i jednym okiem oglądam jakiś sąd na tvn, normalnie nie mam okazji. matko, co za cyrk :eek: :-D

dziś na obiad żeberka, ziemniaczki i sałata :-)
chyba już głodna jestem, ale poczekam na M. :tak:

reklama
ADELINA wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.Spelnienie wszystkich nawet najskrytszych marzen a przede wszystkim szybkiego i lekkiego rozwiazania.

słodziak z tego lutowego Aleksa i twardziel sam juz oddycha a ważył 1320g :-D:-D:-D teraz byle do 2kg i do domku:tak::tak::tak:

Wczoraj jego mama pisala ze prawdopodobnie w szpitalu pozostanie do konca stycznia.Ale rzeczywiscie bardzo silny chlopczyk.Podobno juz wcina 4ml mleczka to jak na takiego wczesniaka to super.

Dziewczyny a nie chce ktoras sniegu,chetnie oddam.Niecierpie sniegu.To znaczy kiedys uwielbialam,ale teraz to normalnie mam nerwa trzeba wczesniej wstac odsniezyc auto i zamiast 5 minut do szkoly to jechalam15 bo tak autem rzucalo.Do domu mokra z nerwow wrocilam bo kilka gorek mam a tam nic nie odsniezone i ledwo co je pokonalam.Nawet maluch nic sie nie odzywaly bo widzialy ze mam nerwa.A tu podobno ma sypac do jutra rana.

J dzis jak snieta ryba zaraz skorzystam ze maluchy w szkole i strzele sobie jeszcze drzemke.Potem po core do szkoly i mam mocne postanowienie ze pospzatam i powywalam wszystko co niepotrzebne z szafy bo normalnie nie miescimy sie a mamy taka wielka na cala sciane,

ADELINA wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.Spelnienie wszystkich nawet najskrytszych marzen a przede wszystkim szybkiego i lekkiego rozwiazania.

Wczoraj jego mama pisala ze prawdopodobnie w szpitalu pozostanie do konca stycznia.Ale rzeczywiscie bardzo silny chlopczyk.Podobno juz wcina 4ml mleczka to jak na takiego wczesniaka to super.

Dziewczyny a nie chce ktoras sniegu,chetnie oddam.Niecierpie sniegu.To znaczy kiedys uwielbialam,ale teraz to normalnie mam nerwa trzeba wczesniej wstac odsniezyc auto i zamiast 5 minut do szkoly to jechalam15 bo tak autem rzucalo.Do domu mokra z nerwow wrocilam bo kilka gorek mam a tam nic nie odsniezone i ledwo co je pokonalam.Nawet maluch nic sie nie odzywaly bo widzialy ze mam nerwa.A tu podobno ma sypac do jutra rana.

J dzis jak snieta ryba zaraz skorzystam ze maluchy w szkole i strzele sobie jeszcze drzemke.Potem po core do szkoly i mam mocne postanowienie ze pospzatam i powywalam wszystko co niepotrzebne z szafy bo normalnie nie miescimy sie a mamy taka wielka na cala sciane,

Ja chce ja chce śniegu!!! Brakuje mi mojego domku w Alpach:(..moi znajomi pisali ze u nich juz ponad metr:))a tutaj to nie mam co marzyc..wiec ja poprosze:) i dziekuje:))

mag- jak masz dostęp przez internet, to tam powinno być napisane, za co kasa i od kogo, przynajmniej ja tak mam :tak:

Ano, niestety! Tam tylko jakieś ich symbole, które nic a nic mi nie mówią.
Ale chyba jak do nich zadzwonię to mi powiedzą, co? Jutro bym sobie przekręciła.

ufffff wróciłam , i całe szczęście prezenty już pokupowane...
Jak wracaliśmy autobusem do domku, to M sie wkurzył, bo w autobusie nikt ne raczył mi ustąpić miejsca, każdy oczy w drugą stronę-już chciał zwrócić uwage, ale go powstrzymałam że to nie ma sensu bo i tak za dwa przystanki wysiadamy, ale fakt jest taki że to przykreeeee:-(taka znieczulica totalna u ludzi, eh....
Adelina-STO LAT STO Wszystkiego najlepszego kochana:-D:-D:-D

my po wizycie u lekarza

jest ok to nie grypa nie angina jakas infekcja węzły ok
więc za 2-3dni powinno być lepiej jupi:-D:-D:-D:-D

jutro do diabetologa bo cukry sobie a ja sobie

Kochana powiedz mi od keidy jesteś na zwolnieniu. ja też czekam na pieniążki i nie mam pojęcia kiedy mogą przyjść.

Ja jestem na zwolnieniu od 2 października, ale wliczając ten miesiąc pracodawcy, to na płatnościach ZUSowskich jestem dopiero od 4 listopada. Zwolnienie miałam dostarczone do nich ok.7 listopada :tak:

reklama
a powiedzcie mi, pracujące mamusie, od kiedy zamierzacie iść na zwolnienie?

bo ja tak się zastanawiam... u nas standardowo idzie się 2 tygodnie przed planowanym porodem :szok: przeraża mnie to, szczerze powiedziawszy :eek:
jak mnie szefowa zagadnęła któregoś dnia, to jej powiedziałam, że chciałabym wcześniej i mam nadzieję dociągnąć do końca lutego, to ta minę mi strzeliła, że po co tak wcześnie.... a to by było raptem 20 dni przed...

echhh, to jak u Was??

Do góry