reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Nam ciągle zalewa drogę dojazdową :baffled:. I to się w tym roku zaczęło, wcześniej nie było tego... Nie wiem czy to przez obwodnicę, którą budują obok, czy jak...

Co do gotowania na parze, to ja raz próbowałam ryż upichcić, ale mi coś nie wyszło, nie chciał się ugotować. Polusia, ile trzymasz taki ryż?

Jutro do przedszkola - buuuu :-(

blu taki ryż gotuję około 40-50 min, zalewam wodą, troszkę posolę i gotuję, zresztą ja wszystko co gotuję to na oko :)

moja mała zjadła, wypiła herbatkę i śpi:) dziś miało nie być prądu od 8-14 i nie było ale od 18-20. kurde jak za komuny wyłączą kiedy im się podoba

polusia rozumiem, że ludzie, którzy mieszkają tam od lat nie chcą się wyprowadzać, ale, że nowi się budują wiedząc jaki to jest teren to już mnie to dziwi

mnie to najbardziej dziwi co za kretyni wydają te pozwolenia na budowe, skoro teren jest zagrozony powodzią i powodzie sie zdarzają to powinien byc calkowity zakaz budowania na takim obszarze

my dzis tez bylismy na spacerku i zakupach :) kupilam malemu ten spiworek na rozmiar 80/86 mam nadzieje ze nie bedzie mu za duzy, wiekszego nie chcialam bo balam sie ze bedzie mu niewygodnie sie w nim obracac musze go jeszcze wyprac i wysuszyc i bedziemy uzywac, nakupilam malemu jeszcze 5 bodow na dlugi rekaw i 2 pary spiochow bo w tym akurat spimy i jedne rajtuski i 3 sliniaki, jak szlam do sklepu to caly czas myslalam o zakupie takich papciochow cos w stylu skarptki ale na stopkach jakis duzy zwierzak, ale zapomnialam o tym calkiem, no nic moze gdzies indziej przy okazji kupimy :) no i oczywiscie sloiczkow dokupilam :)

Witajcie
No, moje dziewczyny już śpią. ja muszę ogarnąć jeszcze mieszkanko i też ide spać, bo jutro przedszkole hura! Moja Pola to już ciuszki ma przygotowane. Strasznie sie dziecko stęskniło, a to zerówka. Także jutro rano muszę sie z nimi jakoś zebrać, bo moj M na szkoleniu. Aha dzisiaj moja lila spała 2 x po 1,5h i mogłoby tak zostać. Powiem Wam, że to straszna wygoda, bo mozna cokolwiek zrobic i nawet chwile poczytać.
Marciaa już pisałam, że strasznie mi was szkoda, ale życzę wam zdrówka i trzymajcie się ciepło.
Poczytam Was jeszcze i zmykam
Pa!

reklama
Do góry