reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!;-)

Matko, dziewczyny jak czytam o Waszej pogodzie to nie chce mi się wierzyć że w tym samym kraju mieszkamy. U nas pełnia słońca, niebo bezchmurne, ok. 20 stopni. Pojechaliśmy do ogrodu botanicznego i ja w sukieneczce na krótki rękaw, M koszula z krótkim a Marcel w cieniutkiej bluzeczce. Życzę szybkiej poprawy pogody.
Ionka Super, zazdroszczę wyjazdu.
Nesiaa Na pewno stresa już masz choć jeszcze 2 m-ce zostały ale dacie radę.:tak:
Ciekawe jak dziewczyny po spotkanku.

Miłego wieczorku

reklama
Myszowata zgadzam się, mamy prawdziwą polską jesień, jeszcze brakuje, żeby liście pożółkły:(
U mnie pada cały dzień i końca nie widać. Tak samo jak nie widać końca sezonu grzewczego u mnie. Już męczy mnie to palenie w co.
Olcia zasypia a ja zaraz kąpiel i jakaś kolacja.

Dziewczynki ja tylko na chwilkę. Przepraszam, że tak o sobie, ale jakoś nie moge nadrobić, a może poprostu nie mam sił :-(
U nas się dzieje. Przemek od piątku na antybiotyku- ma zapalenie oskrzeli :-( Ale żeby nie było tak źle to u Radzia wszystko dobrze. I uwaga uwaga Przemcio od dzisiaj chodzi. Duma mnie rozpiera, że ho ho :-):-):-) A i w końcu doczekaliśmy się górnej jedynki.

Buziaki dla Was i maluchów :-)

gratulacje dla Przemcia!!!!!!
Pod wzgledem chodzenia to moj Adas przepuszcza wszystkich - taki uprzejmy :-D Obstawiam jego pierwsze kroki na koniec czerwca :-)

ramari gratki dla Przemka :)

witam wieczorowo :)
spotkanko - super, dzieciaki super i mamusie oczywiście też, oczywiście żadne w wózku siedzieć nie chcę ale nie szkodzi na chwilę zajeliśmy ich biszkoptami :) a potem to szaleli już w kawiarni :) każdy w swoją stronę ale się bawili ładnie :) Pola jak wracałam do domu to usnęła i teraz zamiast spać to urzęduje w łóżeczku. mam nadzieję że szybko zaśnie. a z dziewczynami już planujemy kolejne spotkanie tym razem na kulkach bo we wózkach nasze dzieci nie usiedzą :)
lecę na kolację - miłego wieczorku :)

polusia idealnie streściła nasze spotkanie :) było ekstra dzieci troszke pomarudziły jak to dzieci, ale później była super zabawa ! Fajne było sie spotkać i poznać na żywo nasze forumkowe mamusie i ich pociechy !:)
ramarii biedny Przemek, że też musiało mu sie przyplątać takie choróbsko:/ Szybkiego powrotu do zdrowia mu życze! dobrze ze z maluszkiem w brzuszku ok :)

Ehhh a do tej pogody to tak jak i Wy juz nie mam sił :/:/ tylko wróciliśmy do domu i sie rozpadało :/
Mój syn po tych emocjach migiem zasnął, wiec ja sobie popijam winko i sie relaksuje :)

polusia super, ze spotkanko Wam sie udalo!

ramari gratulacje dla Przemka!!! i duzo zdrowka!!!

my bylismy dzisiaj w centrum handlowym tak pochodzic, Mlody uwielbia tamtejsze wozki dla dzieci-taksowki, straz pozarna, policja, itp...a jutro ma padac caly dzien....bleee

Ramari zdrowia dla Przemka !!! No i Gratulujemy ząbka i chodzenia.

Super że spotkanie udane :)

A ja padam na twarz . Ale imieniny gotowe. tort wyszedł chyba nawet lepszy niż na roczek. Babcia szczęśliwa.
Włoski ufarbowałam bo M.mi dał dyskretnie do zrozumienia że trzeba to zrobić kupując mi farbe :) :)
Dzieciaki na dworze bo u nas pięknie cały dzień było. Frano loda wcinal znowu.

Idę ogarnąć dom i kąpiel i spać.
Nadrobie Was i napisze coś więcej. A mnie nie ma za dużo na bb przez nadmiar obowiązków więc wybaczcie.

reklama
Ramari- zdrowka - dla Przemka ;)
Polka- mroweczko ;) a dla babci - zdrówka ;;;)))
My dzis pracowity dzien;) musialam ogarnac mieszkanie bo juz byla masakra :baffled: a ogolnie jak tylko moge to staram sie spedzac kazda chwile z mama , jeszcze dzien i jedzie wiec korzystamy jak mozemy.

Do góry