reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Franio mi się rozgaduje :) a myślałam że nie będzie mial lekkiej mowy. A kumaty jest że szok. Jeszcze nie śpi. Ale że ja też nie to może zasnąć równo ze mną :)

Urlopy urlopy królują :) a my odkładamy na poczet chrztu :) bo nasz diabełek z KOŚCIOŁA gotów nam zwiać :)

Heronek już wiedzę Redanka w tych pojazdach :)
Kochane całuski dla Was i dzieciaków jakby mnie jutro nie było :)

reklama
Bartus zasypia a ja za chwil tez pójde lulu.

ramari zdróweczka dla Przemcia i gratki ząbka i tuptania:)super ze z drugim bobasem jest dobrze:)
polusia kalisa blu fajnie ze spotkanko Wam sie udało:)
polka udanej imprezy nasza mróweczko jak to marela napisała:)

ramari, gratulacje :-) moja też "chodzi" zrobi kilka kroków i siada. mam nadzieję, ze niedługo już zupełnie zacznie poruszać się na dwóch nogach...

polka, a czyje to imieniny? :-)

zazdroszczę spotkania... chyba to już pisałam :-)

a u nas tak leje i wieje, że nawet w tv straciliśmy sygnał. nie ma to jak wspaniała pogoda :baffled:

Witam. My już po śniadaniu. Nocka kiepska:( Tak padało w nocy, że obie nie mogłyśmy spać. Ola już jest śpiąca ale mam nadzieje, że jeszcze chwiledo drzemki wytrzyma. Dziś chyba będzie lepsza pogoda. OBY!!!:)
Ramari gratulacje dla nowego chodziarza! Zdrówka, żeby szybko wyzdrowiał i mógł doskonalić nową umiejętność na spacerach:)
Kalisa, Polusia, Blu super, że spotkanie się udało. Zazdroszczę:)
Miłej niedzieli!

Dziewczyny gratuluje spotkania!

Wiecie co ja jestem w szoku jak piszecie o brzydkiej pogodzie ( z wyjątkiem Ciebie ionka :-)) U nas wczoraj była piękna pogoda.

Dzień doberek,
super że spotkanie się udało:) kurcze zazdroszczę tych spotkań:(

jej właśnie się dowiedziałam na tc że marta z nikosiem odeszli od nas:( czemu???

romari gratulacje dla Przemcia no i dużo zdrówka:****a tak w ogóle to jak się czujesz??

moja też już śmiga, właściwie od1,5 miesiąca- hehe nie chwaliłam się wcześniej

umówiłam się z koleżnką i jej córcią(starszą o jeden dzień od Gabi)na placu zabaw, mam nadzieje że padać nie będzie(całą noc padało)teraz się przejaśnia oby tak dalej:)

mała obudziła sie o 6, zjadła i zasneła jeszcze ,a ja jeszcze w piżamie poleguję:-D
miłego dzionka marcóweczki:-)

Ostatnia edycja:
polka, to się impreza szykuje :-)

ramari, dziś póki co słonecznie, hehe ;-)

wiecie co, będe teraz masakrycznie zajęta, koniec roku szkolengo się zbliża... jak za długo tu będę, to proszę mnie łaskawie wygonić ;-)

reklama
ramari zdrówka dla Przemusia i barwo dla kolejnego chodziarza, no i gratulację z okazji zębolka!
nesiaa współczuję nocki, dziś parzysta to powinno być lepiej, dobrze pamiętam?
polka udanej imprezki!
marti miłego spotkanka!

Dzień dobry! No i u nas dziś wreszcie pogodnie. Franio spał do 7, ok 3 chwilkę popłakiwał -nie wiem czemu...Teraz Franuś śpi a ja mam chwilkę na kawkę i bb. Jak wstanie to zje drugie śniadanko, zaliczymy spacer i idziemy do moich rodziców.
Dziewczyny mam takie pytanko czy któraś je/pije te jogurty activia? Jest rzeczywiście jakiś efekt???
Ja kupiłam tego od groma i liczę, że brzuch mi się lekko wciągnie:-D
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry