reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
e-kord może to trzydniówka ?

a my kobity mamy zapalenie oskrzeli :( wezwałam pediatrę naszego bo była marudna i jakiś stan podgorączkowy miała i co się okazało że trzeba już antybiotyk bo są oskrzela :( sam był bardo zdziwiony bo w czwartek ją widział i nic nie było a dziś już taki klops:( cóż wychodzić możemy tylko jak potrzebuję gdzieś jechać samochodem coś załatwić, jeżeli nie będzie temperatury bez wiatru i ciepło to na taras ale że by się nie zgrzała :( mam nadzieję że szybko się wykuruje

e-kord może to trzydniówka ?

a my kobity mamy zapalenie oskrzeli :( wezwałam pediatrę naszego bo była marudna i jakiś stan podgorączkowy miała i co się okazało że trzeba już antybiotyk bo są oskrzela :( sam był bardo zdziwiony bo w czwartek ją widział i nic nie było a dziś już taki klops:( cóż wychodzić możemy tylko jak potrzebuję gdzieś jechać samochodem coś załatwić, jeżeli nie będzie temperatury bez wiatru i ciepło to na taras ale że by się nie zgrzała :( mam nadzieję że szybko się wykuruje

Duzo zdróweczka dla Polusi!!!

My byłyśmy o rodziców na grillu. Ola spała dziś tylko 70 minut i jeszcze nie chciała zasnąć teraz tak się rozszalała. Napiła sobie śliwę pod okiem:( Dobrze, że nie trafiła w oczko. Mała kochana wariatka z niej:)

nesiaa to nasze dzieci sie dzisiaj umówiły, bo mój też spał troche ponad godzinkę

Dzięki dziewczyny, co by nie mówić mąż mi sie udał :)
Dzisiejszy dzień w wiekszości spędziliśmy na świeżym powietrzu w pisakownicy, którą później przynieśliśmy do domu w butach, spodniach, body .. jednym słowem piach sie sypał hehe
A M jako, że my byliśmy wczoraj na targach dla mam, to on dzisiaj pojechał na targi tuning show, a później musiałam wysłuchiwać o samochodach, motorach, hostessach itd .... :)

Tak mnie moje dziecko wymeczyło na tym placu zabaw, że jeszcze 21 nie ma a mi juz oczy leca ..

oj pawelek tez spal niecale 2h a potem tez w piaskownicy obil sobie polowe buzki ajjcc jak sobie przypomne, musze jutro zakupic altacet na przyszlosc, na pewno bedzie jutro slad po uderzeniu w taka twarda drewniana belke

potem sie wybiegal, i przed 19 juz marudka byla, zasnal na rekach przed 8

ja ogladam x-factor, szpak strasznie fajny a ta babka starsza zenada i dramat!! zaglosowalam na norwega ;-)

zdroweczka dla Poli i Lili!!!!

u nas dzisiaj bylo ciepelko, ale tez strasznie wialo...

Redan byl mega marudny dzisiaj, dopiero mi zasnal, a probowalam go usypiac juz od 7 :((((

reklama
heronek oby nocka była lepsza niż to usypianie :)

kalisa my to zawsze piasek przemycamy w pampersie - hihihihi

co do południowego spania to moja nie śpi nigdy więcej niż 70 min - 1.5 godziny to jest jakieś święto :)

też oglądam x-factor i mnie się podoba ta starsza babka i Gienek :)

a ja znowu się alkoholizuję - Wasze zdrówko :)

Do góry