reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Cześć mój mały od 2 dni ma łzawiące oczko a dziś troszkę ropy się nazbierało,doradźcie czym mu przemywać bo alergiczne to raczej nie jest nic już nie pyli zresztą były by oba oczka zaropiałe.

albo wodą przegotowaną, ja tak robię codziennie. rumianek może uczulać w skrajnych przypadkach ;)

sklep z zabawkami zaliczony, Olcia sama wybierała hehe ;)
mamy nową zabawę: zarzucam jej chustę na buźkę i robimy akuku, a tam mała truskawa śmieje sie w głos takim gardłowym heee :D

dziewczyny moj mały od 3 dni ma meeega szorstkie poliki nie sa jakies bardzo czerwone...sle są taka jakby kaszka na nich była i w ogole ksorka na uszach mu sie łuszczy....czy to moze byc skaza białkowa....:/ u mnie nikt nie jest alergikiem...wrrrrrrrrrrrrrrrr

moje dziecie tez ma adhd...co go odloze to ujada ja pierdziele nic nie mozna zrobic w koło siebie

w ogole to jestem zdechlok jak nigdy..ratunku

Moze to tradzik niemowlecy?! robi sie bardziej czerwony na policzku na ktorym spi, a blednie jak jest chlodniej?? Ola byla obsypana na twarzy, glowce, uszach i troszke na szyi prawie przez miesiac, ale samo zeszlo. Przemywalam buzke przegotowana woda.

Witam dziewczyny!

O matkooo moje dziecko przechodzi chyba skok. Ciągle tylko mama i mama, nie mogę mu zejść z oczu bo zaraz jest wrzask. Spanie w dzień max. godzina jednorazowo, dziś były 2 drzemki po godzinie i jedna 40 minut i tyle. Nawet na spacerze już się budzi, całe szczęście póki wózek jedzie to ogląda drzewa i budynki, gorzej jak stanę. Nockę mieliśmy fatalną! Jak nie moje dziecko. Bardzo długo przesypiał już całe noce, no czasem zdarzyło mu się obudzić raz między 2 a 3. A tej nocy zasnął o 21, pobudka o 24:szok: ne dało się go wyciszyć, musiały być cyce, później obudził się o 3 znów karmienie i się rozbudził i 40 minut stękał i gadał w łóżeczku :szok: później zasnął za to chwile po 4 musiał wstać mój M i ja znów nie mogłam usnąć i wszystko słyszałam. Mały obudzil się o 6 i wtedy wzięłam go do łóżka i tak miętoląc co pewien czas cyca udało mi się pospać do 9:30. Choć z tą nocką to mam nadzieje że to była wina kupy którą zrobił dziś rano na 10 dzień bez :no::eek::szok: Słyszałam jak w nocy puszczał dużo bączków, chyba go to męczyło. Próbowałam go przepajać ale woda i herbatka ble, wypije kilka łyków (dwa, trzy) krzywi się i płacze. Mamy herbatkę ułatwiającą trawienie a wasze dzieci jaką piją? Dziś chciałam iść kupić czopki ale kupa w końcu przyszła, zużyliśmy na nią 3 pieluszki. Bo zaczął ją robić przy przewijaniu jak zrobiłam mu masaż nóżkami uciskając na brzuszek. Oki idziemy się zaraz kąpać i spać, oby ta nocka była już o.k.

Mały dzo spi na brzuszku i moze wyszło mu to od tego przekladania ciaglego głowka(moze pociera o przesieradlo a jest z
frotki)...czołko i nosek ma ładne tylko te poliki w dzien nie widac najbardziej z rana przemywam mu buzke biodermą i smaruje oliwką .
a czy jak dokarmialam max 2 butle dziennie modyfikowanewgo to mogla juz wtedy wyjsc skaza ??? bo odkad całkowicie mleko wprowadzilam tak sie stalo....kurde wp on ide do pediatry...maly nie ulewa, nie ma juz problemów z kupką...
a moze linomag pomoze????

dzis byłam tylko w sklepie z małym i sie rozwył jak wyszłam usnął wiec zakupy o kant dupska roztrzaskać...potem pojechalam do znajomej i byl marudny dzisiaj nic nie zrobilam...ja nie wiem od 14 do 17 jest taka maruda codziennie ze szok...

Marciaa, ajentka witajcie w klubie:-D Mój tez tylko mama i mama i nie moge go zostawic na chwile nawet samego, jak do tej pory budzil sie w nocy tylko o 1 i 4 to wczoraj, 12, 2, 4, 6 no masakra! Dzis polozylam go spac, ale juz slysze, ze cos sie zaczyna odzywac, wiec lece:/ nie wiem co mu jest brrrr:/

reklama
Marciaa, ajentka witajcie w klubie:-D Mój tez tylko mama i mama i nie moge go zostawic na chwile nawet samego, jak do tej pory budzil sie w nocy tylko o 1 i 4 to wczoraj, 12, 2, 4, 6 no masakra! Dzis polozylam go spac, ale juz slysze, ze cos sie zaczyna odzywac, wiec lece:/ nie wiem co mu jest brrrr:/

Echh coś te poznańskie chłopaki jakieś marudne się zrobiły:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry