reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a moze dzisiaj taka pogoda ze te chlopaki takie marudne, bo moj tez dzisiaj niezle dal mi w kosc, ale dzisiaj pilam koperek i maly tez troszke dostal i wieczorem po kąpaniu troszke marudzil ale pewno dlatego ze byl glodny bo dostal cyca i ladnie zaczal jesc i nie bylo takiej histerii jak przez te kilka ostatnich tygodni, zobaczymy co jutro bedzie :)

mysza i ajentka a w jakich dzielnicach poznania mieszkacie?? moze gdzies blisko mnie, ja mieszkam na arciszewskiego tj zdaje sie raszyn, a wy??

Hej, ja mieszkam na peryferiach a dokładniej Koziegłowy:tak: Ale często pakuje Marcelka w autko i do koleżanek dzieciatych i na spacerek nad malte, cytadele itp. Studiowałam na Brzeźnickiej;-) niedaleko Arciszewskiego. Dziewczyny może zanim uda się zorgaizowć spotkanie ogólno marcowe to może chociaż nam poznaniankom uda się wybrać na wspólny spcerek.:tak:

Dziewczyny tu super stronka:
siatkicentylowe.com - Witamy
po lewej str. wpisujecie tylko dane i sama wylicza centyle :)

Moj aniolek caly dzien, za to wieczorem nadrabia... Szczegolnie jak go kladziemy spac :/ Na szczescie niedlugo, bo jakies 10-15min., ale ja i tak mam dosc... Dzis juz nawet zwatpilam w nauke samodzielnego zasypiania... :/ echhh

Spokojnej nocki!

Marciaa - moja Basia miała suchą, szorstką skórę na policzkach i łuszczącą się skórę za uszkami. Pediatra stwierdziła, że to może być jakieś uczulenie, po czym przepisała jakąś maść, której nie chcieli mi sprzedać w aptece:tak: no to ja wzięłam zwykły krem bambino i codziennie rano i wieczorem po przemyciu twarzy smarowałam i zeszło po kilku dniach:-)

A ja ledwo pochwaliłam moje dziecko, że w dzień ładnie śpi i się dzisiaj zbuntowało, a ja też spod Poznania, może coś w tym jest:-) może jakieś ciśnienie niekorzystne albo pogoda:-)

Jeśli chodzi o oczko to też poleciłabym sól fizjologiczną.

Marciaa - moja Basia miała suchą, szorstką skórę na policzkach i łuszczącą się skórę za uszkami. Pediatra stwierdziła, że to może być jakieś uczulenie, po czym przepisała jakąś maść, której nie chcieli mi sprzedać w aptece:tak: no to ja wzięłam zwykły krem bambino i codziennie rano i wieczorem po przemyciu twarzy smarowałam i zeszło po kilku dniach:-)

A ja ledwo pochwaliłam moje dziecko, że w dzień ładnie śpi i się dzisiaj zbuntowało, a ja też spod Poznania, może coś w tym jest:-) może jakieś ciśnienie niekorzystne albo pogoda:-)

Jeśli chodzi o oczko to też poleciłabym sól fizjologiczną.

Która część okolic Poznania jeśli można spytać?;-)

a moj znowu ma szorstkie policzki, chcialam przetestowac czy przeszlo mu po 2 miesiącach uczulenie na nutelle i zjadlam jej doslownie lyzeczke i znowu wyszlo
ja teraz w niedziele wyjezdzam na tydzien do rodzicow ale potem wracam wiec na początku lipca moze jakis spacerek nad maltą tam jeszcze z malym nie bylam :)

Tabasia - Tylko trzeba uważać, bo ja się przestraszyłam, bo po pierwszym wpisaniu wagi wyszło mi, że Basia jest poniżej 3 centyla wagowego. A co się okazało? Nieważne czy wpisze się np. 5kg czy 5,9 bo uzyska się taki sam wynik, bo wartość po przecinku nie jest brana pod uwagę, trzeba wtedy sobie samemu wynik odczytać z siatki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry