Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mysza i ajentka a w jakich dzielnicach poznania mieszkacie?? moze gdzies blisko mnie, ja mieszkam na arciszewskiego tj zdaje sie raszyn, a wy??
Ale często pakuje Marcelka w autko i do koleżanek dzieciatych i na spacerek nad malte, cytadele itp. Studiowałam na Brzeźnickiej;-) niedaleko Arciszewskiego. Dziewczyny może zanim uda się zorgaizowć spotkanie ogólno marcowe to może chociaż nam poznaniankom uda się wybrać na wspólny spcerek.
no to ja wzięłam zwykły krem bambino i codziennie rano i wieczorem po przemyciu twarzy smarowałam i zeszło po kilku dniach:-)Marciaa - moja Basia miała suchą, szorstką skórę na policzkach i łuszczącą się skórę za uszkami. Pediatra stwierdziła, że to może być jakieś uczulenie, po czym przepisała jakąś maść, której nie chcieli mi sprzedać w apteceno to ja wzięłam zwykły krem bambino i codziennie rano i wieczorem po przemyciu twarzy smarowałam i zeszło po kilku dniach:-)
A ja ledwo pochwaliłam moje dziecko, że w dzień ładnie śpi i się dzisiaj zbuntowało, a ja też spod Poznania, może coś w tym jest:-) może jakieś ciśnienie niekorzystne albo pogoda:-)
Jeśli chodzi o oczko to też poleciłabym sól fizjologiczną.
Która część okolic Poznania jeśli można spytać?;-)