blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Spróbuj rozmasować pod ciepłym prysznicem, może tam coś zalega jeszczetakie grudkowate mam piersi i nie wiem co z tym zrobić, chyba muszę iść do mojego gina, zobaczymy co on na to powie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spróbuj rozmasować pod ciepłym prysznicem, może tam coś zalega jeszczetakie grudkowate mam piersi i nie wiem co z tym zrobić, chyba muszę iść do mojego gina, zobaczymy co on na to powie
Ja mam tak z Polą. Mała jak jest u mnie na rękach to będzie się do każdego uśmiechała, natomiast jak ktoś tylką ją dotknie to zaraz bek. A najlepsze jest kiedy mój M bierze ją na ręce. Jeszcze dobrze nie odejdzie ode mnie i już ryk. Mój M ją kąpie ale dobrze jest do momentu kiedy ne wyjdą z wanny. Też mam cycusia a Julka taka nie była.Hej mamuśkiOstatnio bark czasu na BB postaram się zaglądać do was częściej. Pogoda męczy strasznie, Natalka w miarę znosi, nie jest źle, w dzień siedzimy w domku, wieczory spędzamy na działce.
Czy wasze dzieciaczki też są tak mocno do was przywiązane? Nikt inny wieczorem małej nie uśpi, gdy mnie widzi jest spokój odejdę jej z oczu już marudzi i płacze, z Dawidem tak nie mieliśmyTroszkę to kłopotliwe.
Do czasu upałów jadł w nocy i nad ranem i powoli przywyczajałam go w dzień ... I szło nam ok a teraz nawet w nocy jak czasem się obudzi to z butli je bo tak to płacze. No i faktycznie za szybko wypływalo no i ilości były nie do ogarnięciaBo za szybko mleko wypływało? A teraz próbujesz go przystawiać? Może jest jeszcze szansa go przekonać? Bo niestety laktator nie pobudza laktacji tak jak dziecko.
U nas burza szaleje okropna...u nas jest burzazaczęło troszke kropic jak przejdzie to wywietrze w calej chalupie, poki co pozaymykalam większosc okien zeby przeciągu nie bylo
Może mu za ciepło przy piersiDo czasu upałów jadł w nocy i nad ranem i powoli przywyczajałam go w dzień ... I szło nam ok a teraz nawet w nocy jak czasem się obudzi to z butli je bo tak to płacze. No i faktycznie za szybko wypływalo no i ilości były nie do ogarnięcia![]()