Witam i ja!
Oj widzę, że macie przejścia z tymi swoimi partnerami....ale chyba w każdym związku są lepsze i gorsze chwile!
Efta, trzymam kciuki i czekamy na wieści z porodówki!
A wiecie jak tam Iza? Urodziła?
Czarnuszka u nas tez dzisiaj skladanie mebli. Wczoraj mąż zaczął, ale tylko komodę złożył, dzisiaj szafa i regał go czeka, ale ma wrócic z pracy kolo 11-tej wiec zaraz sie pewnie uwinie z tymi meblami.
Ja myslałam ze się juz dzisiaj świetnie czuję...ale niestety, jak tylko wstaje i zrobie wiecej niz 10 kroków to skurcze i wycieki
Owlerene opisz ten swój poród koniecznie! Bardzo boli po tej cesarce?? Jak ty dajesz rade prawie sama z 3 dzieci?
Oj widzę, że macie przejścia z tymi swoimi partnerami....ale chyba w każdym związku są lepsze i gorsze chwile!
Efta, trzymam kciuki i czekamy na wieści z porodówki!
A wiecie jak tam Iza? Urodziła?
Czarnuszka u nas tez dzisiaj skladanie mebli. Wczoraj mąż zaczął, ale tylko komodę złożył, dzisiaj szafa i regał go czeka, ale ma wrócic z pracy kolo 11-tej wiec zaraz sie pewnie uwinie z tymi meblami.
Ja myslałam ze się juz dzisiaj świetnie czuję...ale niestety, jak tylko wstaje i zrobie wiecej niz 10 kroków to skurcze i wycieki

Owlerene opisz ten swój poród koniecznie! Bardzo boli po tej cesarce?? Jak ty dajesz rade prawie sama z 3 dzieci?
To ja tu ze skurczami chodze, w każdej chwili cos się może zacząc dziać a on się alkoholizuje baran jeden!!! Na dodatek piwo mu wypadło z ręki ( zasnął z butelką w ręku) i pół się wylało na podłogę
Mnie strasznie wkurza, jak widzę pijanych facetów, może to wynika z doświadczeń dzieciństwa. Mój M. nie pije, kiedyś raz na 2 tygodnie pił jedno piwko, ale następnego dnia głowa go po tym bolała (na szczęście, hihi)
Ogólnie jest bardzo szczupły i alkohol mu nie służy (szybko po nim zasypia, a następnego dnia nie jest w formie). Już ja jestem (byłam) bardziej "używkowa" niż mój M., z czego się bardzo cieszę bo wiem że on zawsze jest w formie i w gotowości, żeby mi pomóc :-)
mam juz poprostu dosc !
Brzuch mi często twardniał i miałam kilka skurczyków. Po za tym gdy obudziłam się w środku nocy przestraszyłam się!!!!!! Słyszałam jakiś straszliwy głos!! A tam sąsiad z góry w środku nocy bajeczki czytał, ale takim strasznym głosem.