reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Igi, ojjj to minie... ja też miałam deprechę przez tydzień ryczałam i czułam się beznadziejnie :( no ale minęło :)

dobrze, że mąż Ci pomaga, to naprawdę bardzo dużo :)

reklama
A ja wlasnie szykuje pyszna (mam nadzieje) kolcyjke dla mojego kochanego Meza. Wlasnie wraca z 3dniowej delegacji:) Myslalam, ze moze urodze zanim przyjedzie a tu cisza, nic sie nie zapowiada:(

kaaha - super ze zdazyl z tej delegacji :-)

candy - to u Ciebie w sumie szybko sie potoczylo - objawow nie mialas a potem nagle sie rozkrecilo - moze i u nas tak bedzie...:tak:
A jesli to nie tajemnica, to jak tam z rodzicami Ci sie ukladA???? Pomagaja Ci??? Ciesza sie z wnuka??? A Twoj D??? poczuwa sie do pomocy????:confused:

Ja tam nie wiem, moja mała pije codziennie 40ml herbatki z kopru, ładnie po niej pruka, nic ją nie boli.. i wszystko jest ok, z kolką problemu żadnego nie mamy, i obyśmy nie miały... a każda położna to mówi co innego, jedna ci powie, żebyś kopru nie dała, druga stwierdzi, że głupi neantolog przepisał dziecku krople Cebion-multi, a to przecież na żołądek szkodzi... Każda mądrzejsza!

Co do listy są dwie zastępczynie :)

Strasznie źle się czuję, wymiotuję od jakiegoś czasu jest mi nie dobrze, mam straszne mdłości, czy to jakiś objaw, oznaka, miałyście tak??

Co do listy są dwie zastępczynie :)

Strasznie źle się czuję, wymiotuję od jakiegoś czasu jest mi nie dobrze, mam straszne mdłości, czy to jakiś objaw, oznaka, miałyście tak??

ja jeszcze nie rodze i nie mam zadnych objawow ale slyszalam, ze mdlosci, biegunka i ogolnie zle samopoczucie moze byc oznaka zblizajacego sie porodu, ze to raczej na 100% nie oznacza jakiegos zatrucia.
Trzymam kciuki i licze na dalszy rozwoj akcji:)

mi jeszcze tydzień został ...no chyba że będą kazali mi w końcu 2tyg przenosić skoro szyjka taka długa...:-D... No cóż...jakoś dokulam i w końcu urodzę hehe... i moze załapię się na Ryby :-D:-D:-D

ccaroline też czytałąm że mdłosci i wymioty to jeden z objawów - w końcu organizm sie oczyszcza - a nikt nie powiedział że tylko pupą ma sie oczyszczać :-) - w każdym bądź razie trzymam kciuki - niech chociaż Tobie z nas dwóch się uda ;-):-D:-D:-D

Ccaroline ja tez slyszalam, ze wymioty sa czesto oznaka zaczynajacego sie porodu, mam nadzieje ze zle sie czujesz z tego wlasnie powodu, bo wtedy trzymam kciuki, a jesli nie to wspolczuje i lepszego samopoczucia zycze.

reklama
Do góry