blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Czyli np chleba też nie można, bo tam są jajka i mleko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To jakiś kryzysowy chlebhmm.. w chlebie, ktory ja jem nie ma ani jajka ani mleka.![]()
Do chleba chyba nie. W skład wchodzą drożdże, mąka, woda, sól i ewentualnie ziarna.To jakiś kryzysowy chleb. A tak serio to nie wiem czy do chleba się dodaje te składniki ;-)
Stosuj sól do noska i jak najwiecęj oczyszczaj. Do spania podnieś materacyk, a bedzie sie jej lepiej oddychało.Dziewczyny niestety moja mała zaraziła sie ode mnie katarem:/ na poczatku była targedia bo nie wiedziała co sie dzieje nie mogła oddychac noskiem i jak zaczynala ciągnąć cyca lub smoka to szok ze sie dusi:/!! juz 3 dzien ja męczy-wkraplam Nasivin ale go mozna max 3-5 dni podawac a juz dzis 4 dzień i nie sadze by przeszlo do jutraco poradzacie jeszcze??
Witamina C 2 x dziennie po 5 kropli, Fenistil (ale on jest chyba na receptę), maść majerankowa do smarowania pod noskiem i "Katarek" do odciągania kataruDziewczyny niestety moja mała zaraziła sie ode mnie katarem:/ na poczatku była targedia bo nie wiedziała co sie dzieje nie mogła oddychac noskiem i jak zaczynala ciągnąć cyca lub smoka to szok ze sie dusi:/!! wkraplam Nasivin ale go mozna max 3-5 dni podawac a juz dzis 4 dzień i nie sadze by przeszlo do jutraco poradzacie jeszcze??