mysza m
Fanka BB :)
a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)
dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)
powodzenia
no przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)
dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)
no przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?wiesz.. ja juz od 3 lat jestem klietem ING, mam tam konto i jeden kredyt juz. No i raczej pojedziemy do ING, gdyz tam bez zaswiadczen dostane (o ile dostane) kredyt. A w innych bankach to wiesz.. zaswiadczenie o zarobkach itp. nie?
powodzeniano przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?
Bo juz go normalnie widac, wystaje kilka milimetrow ponad dziaselkiemTabasia a skąd wiesz że ząb się przebił?? ja tego nie moge obczaić![]()

Bagaż podręczny można mieć w małym plecaku, a dziecko pod samolot zawieźć wózkiem. Wózek się zostawia przy samych schodkach i oni potem pakują wszystkie wózki na samolot. A co do spania, to może szum silników uśpi maluchyHeronek moze kobiety z dziecmi wpuszczaja w pierwszej kolejnosci?
Kurcze ja sobie tego nie wyobrazam, dziecie na rekach, a tu bagaz podreczny
Ty masz ten plus, ze cyca wyciagniesz, a ja jeszcze bym mleko musiala robic, masakra!
A na necie dalej, ze dokumenty sprawdzaja, a M powiedzieli, ze do 13.07.paszport bedzie, musimy tam jutro zadzwonic... Ale mam stresa...
Kochana nie martw sie że troche mniej pije. Najwazniejsze zeby pił. Często ale mniej zeby nie wymiotował. Nie moze sie odwodnić.
Także życze powodzenia i trzymam mocno kciuki żeby wszystko się udało!!no masz Ci babo placek...ech to w czym kąpać???a i dziewczyny gadalam dzis z kolezanka ktora ma tez dziecko alergika z azs, byla z nim u dermatologa i pierwsze co to kazal jej odstawic oliatum bo ponoc to alergizuje tak samo jak johnson babya ja caly czas Franko w oliatum kapie
![]()