Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
monika jako że jestem bankowcem trzymam kciuki :-) ciekawe jaki bank wybrałaś jaką ofertę itp. wiesz takie moje zboczenie zawodowe.
myślę, że pomysł jest rewelacyjny, sama chodzę po ciucholandach i szukam jak i w koszach jak i na wieszakach, myślę, że jeśli będziesz miała dobry asortyment to moment jedna mamusia drugiej zarekomenduje, także trzymam kciuki i pisz nam szczegóły, czy masz już lokal wybrany itp. jaki metraż ja lubię takie rzeczy sobie wyobrażać
a ja uzywam Johnsona od urodzenia i wszystko bylo ok :-)
dziewczyny, jedziemy niedlugo do banku po kredyt, trzymajcie kciuki :-)
no przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?wiesz.. ja juz od 3 lat jestem klietem ING, mam tam konto i jeden kredyt juz. No i raczej pojedziemy do ING, gdyz tam bez zaswiadczen dostane (o ile dostane) kredyt. A w innych bankach to wiesz.. zaswiadczenie o zarobkach itp. nie?
powodzeniano przeciez Twoj Pawelek tez ma co chwile wysypke, jestes pewna, ze to tylko pokarmowka?
Bo juz go normalnie widac, wystaje kilka milimetrow ponad dziaselkiemTabasia a skąd wiesz że ząb się przebił?? ja tego nie moge obczaić![]()

Bagaż podręczny można mieć w małym plecaku, a dziecko pod samolot zawieźć wózkiem. Wózek się zostawia przy samych schodkach i oni potem pakują wszystkie wózki na samolot. A co do spania, to może szum silników uśpi maluchyHeronek moze kobiety z dziecmi wpuszczaja w pierwszej kolejnosci?
Kurcze ja sobie tego nie wyobrazam, dziecie na rekach, a tu bagaz podreczny
Ty masz ten plus, ze cyca wyciagniesz, a ja jeszcze bym mleko musiala robic, masakra!
A na necie dalej, ze dokumenty sprawdzaja, a M powiedzieli, ze do 13.07.paszport bedzie, musimy tam jutro zadzwonic... Ale mam stresa...