reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ewelcia z doswiadczenia wiem, ze maluchy rodza sie przewaznie wczesniej niz termin wg ostatniej miesiaczki, ja liczylam sie z tym ze termin bedzie wczesniej wraz z kolejnym usg...z pierwsza ciaza mialam podobnie tak wiec wydaje mi sie ze twoj maluszek moze pzrzyjsc na swiat w lutym
mialam termin na 1 kwitnia a teraz mam 28 marca :-) ciesze sie ze marcoweczka jestem bo sama sie urodzilam w tym miesiacu :-) z drugiej strony moj maz ma 2 kwietnia urodziny... hmmm
zobaczymy co bedzie naraziemusze o dzidzie dbac i siebie...
mialam termin na 1 kwitnia a teraz mam 28 marca :-) ciesze sie ze marcoweczka jestem bo sama sie urodzilam w tym miesiacu :-) z drugiej strony moj maz ma 2 kwietnia urodziny... hmmm
zobaczymy co bedzie naraziemusze o dzidzie dbac i siebie...
Jak przyjdzie w lutym to tym bardziej lepiej dla mnie,bo ja juz nie moge sie doczekac.
A tak wogole to chyba nie bede sie przepisywac do lutowek bo tu mi jest DOBRZE-zreszta jeszcze nic nie jest przesadzone,dowiem sie na 1.USG (mam nadzieje).
Jak by cos to mnie nie wyrzucicie z tad???
A tak wogole to chyba nie bede sie przepisywac do lutowek bo tu mi jest DOBRZE-zreszta jeszcze nic nie jest przesadzone,dowiem sie na 1.USG (mam nadzieje).
Jak by cos to mnie nie wyrzucicie z tad???

kruszynka0988
Wdrożona(y)
Kochane nie ma co się martwic na zapas musimy dbac o siebie oraz nasze dzidziusie i najważniejsze aby urodziły sie zdrowe ja dziś uciekam do rodziców bo m w pracy do nocy wiec życzę wszystkim miłego dnia :-)
reklama
Cześć dziewczyny
Byłam rano na badaniach w laboratorium i musiałam zapłacic tylko za cytomegalię 60zł ale byłam na to przygotowana, raszta łącznie z toksoplazmozą za darmo:-):-) cieszę się mam nadzieję że wyniki będą książkowe hihi
mama mi je jutro odbierze. Musze sie jeszcze zarejestrowac do mojej ginki na przyszła środę musi mi dać zaświadczenie, bo u mnie w pracy rewolucja chcą nam zmienic dniówki na 12 h tzn 12h dzień 12h noc i trzy dni wolnego
masakra jakaś, ja na szczęście na to się nie załapie muszą mi zorganizować coś innego, oczywiście jak sie dowiedzą że jestem w ciąży.
Leganza z tymi zabobonami to chyba dopiero początek, jeszcze będziemy miały nie jeden powód do złości. Mi ostatnio ciocia ze wsi powiedziała (gdy głaskałam pieska od rodziców z którym juz mi przyszło 15 rok żyć) abym na psa nie patrzyła bo mi się chore dziecko urodzi gdy zaczełam oczywiście sie wkurzać to mój dziadek powiedział żebym sie tak nie wymądrzała bo on raz widział "człowieka kota"

no porprostu wymiękłam... jak pojechali do domu z dziadkiem to troszkę żartowałam sobie z mama na ten temat ale szok normalny...grrr...

Byłam rano na badaniach w laboratorium i musiałam zapłacic tylko za cytomegalię 60zł ale byłam na to przygotowana, raszta łącznie z toksoplazmozą za darmo:-):-) cieszę się mam nadzieję że wyniki będą książkowe hihi

mama mi je jutro odbierze. Musze sie jeszcze zarejestrowac do mojej ginki na przyszła środę musi mi dać zaświadczenie, bo u mnie w pracy rewolucja chcą nam zmienic dniówki na 12 h tzn 12h dzień 12h noc i trzy dni wolnego
masakra jakaś, ja na szczęście na to się nie załapie muszą mi zorganizować coś innego, oczywiście jak sie dowiedzą że jestem w ciąży.Leganza z tymi zabobonami to chyba dopiero początek, jeszcze będziemy miały nie jeden powód do złości. Mi ostatnio ciocia ze wsi powiedziała (gdy głaskałam pieska od rodziców z którym juz mi przyszło 15 rok żyć) abym na psa nie patrzyła bo mi się chore dziecko urodzi gdy zaczełam oczywiście sie wkurzać to mój dziadek powiedział żebym sie tak nie wymądrzała bo on raz widział "człowieka kota"

no porprostu wymiękłam... jak pojechali do domu z dziadkiem to troszkę żartowałam sobie z mama na ten temat ale szok normalny...grrr...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 26
- Wyświetleń
- 3 tys
- Odpowiedzi
- 7
- Wyświetleń
- 925
- Odpowiedzi
- 9
- Wyświetleń
- 1 tys