reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

No wlasnie ja sie nie wybieram do PL :-( dlatego wpadlam na pomysl ze pojde jednak prywatnie to bedzie najlepsze wyjscie z sytuacji. I przynajmniej po Polsku a nie po Irlandzku hehe buzka!

reklama
zQa to to Ty masz dobrze z tymi wizytami,no dbaja dbaja o C iebie:-)

Maniulka no to nie zle Cie zaskoczyli w tej przychodni.Dobrze ze byla taka mozliwosc zrobienia prywatnie.

Marta ja tutaj chodze do polskiej GP ale ona traktuje wszystkich jednakowo.Do niej nalezy prowadzenie karty ciazy jak narazie mam wpisane ze dwz razy mierzyla mi cisnienie i tyle!!!!!!!a Tobie co wpisuje?

ewelcia z doswiadczenia wiem, ze maluchy rodza sie przewaznie wczesniej niz termin wg ostatniej miesiaczki, ja liczylam sie z tym ze termin bedzie wczesniej wraz z kolejnym usg...z pierwsza ciaza mialam podobnie tak wiec wydaje mi sie ze twoj maluszek moze pzrzyjsc na swiat w lutym :)

mialam termin na 1 kwitnia a teraz mam 28 marca :-) ciesze sie ze marcoweczka jestem bo sama sie urodzilam w tym miesiacu :-) z drugiej strony moj maz ma 2 kwietnia urodziny... hmmm

zobaczymy co bedzie naraziemusze o dzidzie dbac i siebie...

Jak przyjdzie w lutym to tym bardziej lepiej dla mnie,bo ja juz nie moge sie doczekac.
A tak wogole to chyba nie bede sie przepisywac do lutowek bo tu mi jest DOBRZE-zreszta jeszcze nic nie jest przesadzone,dowiem sie na 1.USG (mam nadzieje).
Jak by cos to mnie nie wyrzucicie z tad???:rofl2:

Kochane nie ma co się martwic na zapas musimy dbac o siebie oraz nasze dzidziusie i najważniejsze aby urodziły sie zdrowe ja dziś uciekam do rodziców bo m w pracy do nocy wiec życzę wszystkim miłego dnia :-)

My mamy termin na 14 marca a sama sie urodzilam 25 marca wiec kto wie jak to bedzie przypuszczam, że termin 14 ulegnie zmianie jak to zawsze bywa;-)

reklama
Cześć dziewczyny:happy:
Byłam rano na badaniach w laboratorium i musiałam zapłacic tylko za cytomegalię 60zł ale byłam na to przygotowana, raszta łącznie z toksoplazmozą za darmo:-):-) cieszę się mam nadzieję że wyniki będą książkowe hihi:happy::happy: mama mi je jutro odbierze. Musze sie jeszcze zarejestrowac do mojej ginki na przyszła środę musi mi dać zaświadczenie, bo u mnie w pracy rewolucja chcą nam zmienic dniówki na 12 h tzn 12h dzień 12h noc i trzy dni wolnego :crazy: masakra jakaś, ja na szczęście na to się nie załapie muszą mi zorganizować coś innego, oczywiście jak sie dowiedzą że jestem w ciąży.
Leganza z tymi zabobonami to chyba dopiero początek, jeszcze będziemy miały nie jeden powód do złości. Mi ostatnio ciocia ze wsi powiedziała (gdy głaskałam pieska od rodziców z którym juz mi przyszło 15 rok żyć) abym na psa nie patrzyła bo mi się chore dziecko urodzi gdy zaczełam oczywiście sie wkurzać to mój dziadek powiedział żebym sie tak nie wymądrzała bo on raz widział "człowieka kota" :confused::confused::confused: no porprostu wymiękłam... jak pojechali do domu z dziadkiem to troszkę żartowałam sobie z mama na ten temat ale szok normalny...grrr...

Do góry