reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam!
Fajne te Wasze wózki dziewczyny. Ja to na razie tylko pomarzyc moge... :-) Julka ma taką parasolkę a tak w ogóle to teraz bedziemy kupować taki dla bliźniaków, żeby było wygodniej :tak: .

Fotki wkleje!

To do zobaczenia!
Miłego dnia.

reklama
Madzia :laugh2: :laugh2: dobre z tymi wózkami :-D :-D
w sobote go wypróbowałam i jestem bardzo zadowolona :-) wygodnie sie jezdzi, ma obszerne siedzisko, jest lekki i przede wszytskim po złożeniu zajmuje mało mieejsca.
Dzisiaj poniedziałek, echh.... znowu cały tydz od nowa...
wklejam fotke ja i Antoś tydzien temu na slubie cywilnym u męża siostry!!!
1173621895

martusia zdjecia piekne

a co do wózka to ja narazie na 10 mozliwych punktów daje mu 10 . zreszta maja wiecej chodzi niz jezdzi ale wóz nadaol przydatny
znikam zaraz na miasto . moze uda mi sie jakies buty na wiosenke kupic bo juz z tamtego roku za małe :sick: pozdrawiam. pa

maarta - świetna fotka a jaki Atoś elegancki :-)

Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tych wózków :tak: Ja kupiłam gniota z oszczędności i teraz tacham to ustrojstwo, które dobrze tylko po równej powierzchni jeździ :wściekła/y: A wymienic nie mogę, bo przez budowę nie ma kaski :no: Buuuu...
Hani chyba idą zęby :szok: Na razie widać tylko poszerzone dziąsełka, ogólny ślinotok i marudzenie przy jedzeniu :baffled: A już bylo tak spokojnie :-D

witam
my znów same . dzis maja wstała chyba pozegnac sie z tata bo o 5.45 :-p :-p no ciekawa jestem moze uda sie dzis uspic ja w dzien :eek:
smutno mi troszke . znikam nei psuje wam humorków :laugh2:

Madziu jaka szkoda, że tatus znowu wyjechał:-(
Nineczko pytałam w Olecku o te piłeczki i niesttey nie maja takich:no: :no: kiedys widziałam w Ełku sklep sportowy na Wpjska Polskiego w tym samym ciągu co "Adaś" sklep dla dzieci :-)
Dzisiaj znowu piekna pogoda:-D duzo słoneczka:-) :-) superowo!!

no extra ze pogoda dopisuje . chociaz to jest pocieszajce bo jakby padało to depresja maurowana :)
zaraz o 9.0o wyruszamy na spacerek moze wywietrzeje i humorek sie poprawi :confused:
pozdrawiam .

reklama
maarta - dziękuję, że się rozejrzałaś, poszukam jeszcze w Ełku, może ta rehabilitantka da mi jakiś adres :dry:

madzia - jakie wy same - a my? W kupie raźniej więc nie patrz na swój humor, a nuż uda się nam go poprawić? :cool2:

Miłego dzionka dziewczyny!!! Odezwiemy się wieczorkiem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry