reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie o poranku!

Madziu przykro że tatusia znowu nie ma :-( , ale pamietaj że my tu jesteśmy :-)

U nas też słoneczko ale w nocy był jakis mrozek - osiadł na trawie i szybach w samochodzie - mąż musiał trochę skrobać :-D :-D :-D
Wiecie my nadal bez czapki wczesno wiosennej, w Olsztynie nic nie ma :szok: Julka chodziła z babcią wczoraj po sklepach i nie kupiły, może jutro ja się wybiorę wściec się można :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynk!! :-)

Madziu - nie przejmuj sie tak, my tez z Amelka zostalysmy ponownie same, ale trzeba myslec pozytywnie :-)

Co do wozkow to wlasnie Rafal (moj maz) przywiozl nam z Niemiec swietna spacerowke. Aparat mi zaszwankowal wiec podaje link do strony:
NOWY WÓZEK PLIKO P3 PEG PEREGO SPACERÓWKA W-WA!! (170973192) - Aukcje internetowe Allegro

Czapeczek jako takich tez nie ma u nas. Zaraz jade do Mragowa wiec moze tam cos znajde ciekawego :confused:

Poza tym u nas znow po staremu. Maz byl ale sie zmyl i znow trzeba sobie radzic. W piatek zaszalalysmy z Amelka na zakupach troszke :-D Kupilysmy sliczna kurteczke wiosenna :cool2:

Trzymacie sie kobitki i korzystajcie z [ieknej pogody!! Odezwiemy sie popoludniu.papapa:-):-):-):-):-)

Hi! No to obiecane kilka zdjęć:
  1. Takie mandarynki sprzedają w sklepach (z listkami, wyglądają slicznie)
  2. Widok na Forum Romanum
  3. Widok na Palatyn - mieszkali tam starozytni "bonzowie" :-)
  4. Koloseum
  5. Fontanna di Trevi - nadal zasilana wodą z jedynego czynnego Akweduktu

I ciąg dalszy zdjęć:

6. Plac św. Piotra i Bazylika
7. Pieta Michała Anioła - piękna z bliska widać każde załamanie materiłu, każdy szczegół
8. Baldachim nad Ołtarzem Papieskim - 46 metrów
9. Gruby Grubelek pod "ichnim" sądem - ciężko chodzić, trzeba d*** posadzić ;-)
10. Rzymianin :-p

I jeszcze:

11. Odbicie Stóp Jezusa w Kapliczce Qvo Vadis
12. Wnętrze Kapliczki Qvo Vadis
13. I wejście do Kapliczki - postawiono ją w miejscu gdzie podobno św. Piotr "uciekając" z Rzymu spotkał Jezusa jest to przy najstarszej drodze w Rzymie Via Appia Antica
14. Widok na Via Appia Antica
15. Akwedukty

wow facet :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D- to chyba dla mnie i dla natali :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D jak mi bedzie smutno to zajrze do tej fotki
grubelku fotki rewelacyjne a ty wcale nie wygladasz jakbys była w ciazy . pieknie wygladzasz:laugh2:

:-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2: :-D :-D :-D :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Madzia mam więcej takich no i jednego z takim konkretnym tylko ja mam tam minę że bez kija nie podchodź :szok: ale wkleje zaraz.

A! no pięknie to chyba przesada jakaś strasznie gruba się czuje... ale dzieki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry