reklama

Mazurskie mamy !!!

Grubelku naprawde bardzo ładnie wygladasz:tak: :tak: :tak:
a fotki superowe:-D :-D usmiałam się :laugh2: :laugh2: :laugh2: no i na ostatnich to dopiero facet ma przyrodzenie, mam nadzieje Madziu ze taki juz pasuje, nie jest za mały hihihi:-D :-D :-D ???
Obejrze jeszcze pozniej zdjecia w domku bo w pracy to sprzet mam za słaby.

reklama
no i wyszło szydło z worka zem nienasycona :-D :-D :-D i mi kolezanki z bb muszą ,,ptaszki wklejac" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
marta - pasuje pasuje :tak: :tak: :tak: :laugh2: :laugh2: :laugh2:
potwór nie chce spac . chce do łozeczka ale sie tam wala . dzis nie popuszcze kimonko obowiazkowo :tak: nie dam sie nawet jak bedzie wyła. :wściekła/y:

Dzięki dziewczyny! :-) Mąż nie mówi miłych rzeczy to chociaz Wy... ;-) :tak: A wczoraj jak mu powiedziałam że mi się piżamka sprała to się smiał, że nie piżamka tylko mi coś urosło... :wściekła/y: Faceci!

Grubelku - ja jestem większa od ciebie :-D Ty jestes w ciąży - mnie nic nie usprawiedliwia :cool2:

Dziewczyny - wy bezecnice!!!

Swoją drogą - teraz takich rzeźb nie tworzą. Ciekawe czy dlatego, że moda się zmieniła, czy też nie ma już czego pokazywać :dry:

Jesuuuu - ja też chce inny wózek! te wasze są super :tak:

Witam z samego rana:-) słoneczko swieci aż sie zyc chce:-)
Grubelku obejrzałąm sobie wczoraj dokładnie zdjecia, są super, bardzo zazdroszcze takiej wycieczki no i tych rzeźb, zobaczyć coś takiego na żywo, szok :szok: :szok: :szok:
Nineczko i jak byliscie na rehabilitacji??? udało Ci sie kupic ta piłeczke??
Pozniej jeszcze zajrze!!! Miłego dzionka!!

witam i ja z ranka. słoneczko ah słoenczko. pranko wsatwione. mama wykąpana , dziecko sie bawi. kawka zaparzona. zaraz na psacerek .:-) pozdrawima wiosennie . :laugh2: do zobaczenia

Witam środowo! :-)

Maarta fajnie było, polecam zwiedzanie naprawdę warto ale do samych Włoch już nigdy nie pojadę. Nie lubie Włochów! :no:

Madzia a Ty ranny ptaszek jesteś :tak: I do tego pracowity ;-)

No to pa! Do napisania!

To i ja się melduję wiosennie :-)

U mnie dziecko nie śpi, kaszle a ja mam gorączkę i boli mniem gardło :sick:
Ale spaceru nie odpuszczę w taką pogodę :tak:

Piłeczkę kupilam w koncu przez allegro. Hanka znów wyła przez całą wizytę w niebogłosy aż przygłuchłam odrobinę ;-) Ta terapeutka nawet nie zdążyłą jej dotknąć :no:

Idę łyknąć kolejną szklankę aspiryny. Jest mi źle ... :no2:

reklama
Wpadlysmy zeby zyczyc z Amelka milego dzionka i prosze nie siedziec w domu!! :-):-):-) W taka pogode to grzech :tak:

Mialysmy ciezka noc i myslalam ze dzien tez bedzie taki ale jak wyjrzalam za okno to stwierdzilam ze moze nie bedzie tak zle :-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: Amelusi chyba wychodzi drugi zab bo plakala w nocy strasznie. Cala noc bylam na strazy i smarowalam jej dziaselka :baffled::baffled: No ale mocna kawa postawi mnie zaraz na nogi :cool2::cool2::cool2:

Amelka pobila dzis swoj kolejny sukces :tak: Od 2 tygodni sadzam ja na nocnik... i nic... A dzis zrobila kupke na nim :-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry