nineczka
Fanka BB :)
Hania też miała poczatki krzywicy przez ten refluks i zakażenie ukladu moczowego. Jak tylko wyzdrowiała, po zmianie mleczka i 2 kroplach wit D3 dziennie jest OK. Nawet ta spłasczona potylica powolutku zaczyna się zaokrąglać.
Półtoraroczny maluch mojej sąsiadki musi znów jechać do ortopedy, bo ma koślawe łydeczki
A też dostawał podwójną dawkę D3
My mamy chodzik u teściów, używany po rodzince ale chyba go nie weźmiemy. U moich rodziców ona nawet nie będzie miała jak się w nim rozpędzić

Zresztą zobaczymy, leżaczek też mialam sobie darować a teraz nie wiem co bym bez niego zrobiła
Półtoraroczny maluch mojej sąsiadki musi znów jechać do ortopedy, bo ma koślawe łydeczki
A też dostawał podwójną dawkę D3
My mamy chodzik u teściów, używany po rodzince ale chyba go nie weźmiemy. U moich rodziców ona nawet nie będzie miała jak się w nim rozpędzić

Zresztą zobaczymy, leżaczek też mialam sobie darować a teraz nie wiem co bym bez niego zrobiła

:-)
:-) ale chyba byłam zmęczona... mąż w delegacji w Warszawie więc w zasadzie mam wolne... 

Wkurza mnie ta kobieta i chyba mam juz na nia zaawansowana alergie
Nie chce dac sie posmarowac i mam z nia prawdziwa gehenne. Nawet przez sen sie nie da bo zaraz zaczyna machac lapkami i sie budzi 

)