reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Menu naszych dzieci

U nas dynia z ziemniakami bardzo smakuje :-). Wszystko inne zresztą też.
Wiecie co, moja pediatra na ostatniej wizycie nic nie wspominała o wprowadzaniu glutenu, a ja zapomniałam zapytać... No i teraz nie wiem za bardzo jak się za to zabrać :confused:.

A co do chrupek kukurydzianych: myślałam, że 5 miesięcy to jeszcze za mało, ale jak wy dajecie, to i ja spróbuję :-). Naprawdę wasze dzieciaczki nie mają z tym problemu?

reklama
U nas chrupki się przyjęły. Jak jej daję do łapki to taki śmieszny ryjek robi :):)
Izabela mam pytanie - Ty pisałaś o przysmaku na dobranoc, że podałaś na noc Majeczce. Powiedz mi jak efekt? Bo ja wczoraj podałam Rozgwieździe i spała 6h. Nie wiem czy to robota tego czy niskiego ciśnienia czy po prostu przypadek. Dzisiaj dałam też + pierś i zobaczymy jak będzie.

U nas chrupki się przyjęły. Jak jej daję do łapki to taki śmieszny ryjek robi :):)
Izabela mam pytanie - Ty pisałaś o przysmaku na dobranoc, że podałaś na noc Majeczce. Powiedz mi jak efekt? Bo ja wczoraj podałam Rozgwieździe i spała 6h. Nie wiem czy to robota tego czy niskiego ciśnienia czy po prostu przypadek. Dzisiaj dałam też + pierś i zobaczymy jak będzie.

Pewnie cisnienie bo moj gagatek przespal samego siebie od 18.30 do 8.30 bez papu:szok:

ja ten przysmak kupiłam, ale jeszcze nie podałam, dopiero się przymierzam, ale będę go dawać w dzień, bo jak dam na noc, to Maję może np. brzuszek boleć i później będą przeboje w nocy ;-):-) ale bodajże mitemil podawała ten przysmak, ale też w dzień :happy2:

No tatuś kupił chrupki i dał dziecku zanim zdążyłam przytoczyć jakieś argumenty. Minę miała tak fajną, że tylko zdjęcia pstrykać. Oczywiście chrupek najpierw do buzi a potem obracanie w rączkach i przyglądanie się :)))

ja podawałam ten przysmak na dobranoc,ale bez jakis wiekszych efektów w spaniu
Moim zdaniem to tylko chwyt marketingowy z tymi produktami na dobranoc. Hipp ma te przysmaki i kaszki i czym one sie roznia od normalnych? Mi sie wydaje ze przede wszystkim opakowaniem z ksiezycem i gwiazdkami. Przeciez nie zawieraja srodkow nasennych ani zadnych ziol. Pic na wode zeby tylko sprzedac.

reklama
Mozliwe ze to jest chwyt marketingowy. W sumie to tylko zwykła manna z owocami, która kurde kosztuje ok. 5 zł. Rownie dobrze mozna sobie zrobic samemu w domu to samo. Moja Młoda po tym paskudztwie i piersi spała od 18 do 00.15 bez jedzenia. Dzisiaj dostanie zwykła kaszkę i zobaczę co będzie. Może się w końcu przestawia na normalne spanie?????

Do góry