Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Powodzenia. Pozdrawiam serdecznie.Catedra a Zosia wcina już w krzesełku do karmieniaidę poszukać fotek od kiedy starsza siedziała;-)
A Bianka jest torchę do tyłu przez szpital z jedzeniem...od trzech dni je obiadki-zupki papki, ale większoś ląduje na niej niż w brzuszku. Wasze maluchy też tak na początku pluły zupkami i nie wiedziały jak to się połyka?? Trochę mnie to martwi, ale rozumiem, że takie są początki...większość młoda wypluwa, albo w ogóle jest na niej a nie w buziaku.
;-) Jakie inne herbatki można podawać dziecku niż granulowane? Do zaparzania na razie znalazłam jedną - koperkową, ale przecież Ania nie będzie wiecznie koperkowej piła... 
Malami :-) to może Ty mi odpowiesz, bo dziewczyny jak na razie się wypięły;-) Jakie inne herbatki można podawać dziecku niż granulowane? Do zaparzania na razie znalazłam jedną - koperkową, ale przecież Ania nie będzie wiecznie koperkowej piła...
No i jakie jest Twoje zdanie co do ekspozycji na gluten?
Malami :-) to może Ty mi odpowiesz, bo dziewczyny jak na razie się wypięły;-) Jakie inne herbatki można podawać dziecku niż granulowane? Do zaparzania na razie znalazłam jedną - koperkową, ale przecież Ania nie będzie wiecznie koperkowej piła...
No i jakie jest Twoje zdanie co do ekspozycji na gluten?

I kontynuując temat glutenu. Czy alergiczna reakcja może wyjść na skórze? Ostatnio Petinka pisała że Filipkowi wyszły czerwone placki na szyi, dzisiaj po kąpieli zauważyłam u Ani coś podobnego, do tego jest to szorstkie bardzo w dotyku
nic nowego nie jadłam. My chyba jednak też podziękujemy i poczekamy do 10 miesiąca...