Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.... tymbardziej, że ja mam alergie.. no moe nie na jedzenie, bardziej nabytą, na pyłki, ale wolę nie ryzykować słuchać ludzi którzy lepiej ode mnie znają się na rzeczy i radzą nie dawać do pewnego okresu alergizujących produktów( a najbardziej alergenne są cytrusy i owoce egzotyczne). 

ojjj, też dużo sobie obiecywałam...
mama nie da czekolady, to da babcia, ciocia czy kolega z podwórka;-) nie da się tego opanować uwierzcie doświadczonym mamą;-)
ja też chciałam by moja córcia nie oglądała tv ale uwierzcie, że to nie możliwe
ale nie pozwalam na tv w pokoju dziewczyn
najgorsze co może być to bajki non stop
wcinamy słoiczki jak leci
owoce ucieram sama
tak za miesiąc planuję sama gotować obiadki na cały tydzień i mrozisz
Gemelo jak gotujesz chłopcom? na cały tydzień? czy częściej? Moja mama padła jak powiedziałam jej, że zamierzam mrozić
:-)
..... oczywiście jak mowilam ze to żle... to ocywiście M stwierdził, że mu żałuje, bo to nie moje dziecko
więc juz potem przestalam sie interesować tym co je, bo w koncu to nie moje dziecko to nie bede sie martwic jego zdrowiem, dkoro mam za to obrywać
ale teraz powiedziałam, że słodycze tylko w niedziele albo czasem jak mu cos kupie od parady, to przez miesiąc codziennie wypytywal, czy jest coś słodkiego, az w kooooooooncu mu przeszło po moim darciu się, że mówiłam o tym, ze w niedziele

ja mam dwie lewe ręce. 
i jeszcze wczoraj dałam jej nowy słoiczek z Hippa kasza manna z biszkopcikami, smakowało jej bardzo.
Słoiczek jest duży to nam na 3 dni wystarczy, następnie podejme próbe z zupką jarzynową.