reklama
Coruja ja nie mam żadnego podręcznika, wafelków i herbatników jeszcze nie daje tylko kasze manne wieczorem do mleka albo słoiczek z glutenem, nie przejmuje się tym zbytnio.
A ja mam pytanie nasze bobaski mogą już jeść Danonki. ?Bo ja Julce dałam i jej smakował i nie wiem czy można? Wiecie coś na ten temat?
Ja nie daje danonków ,ale jogurciki z neste albo bobovity. Są one dla dzieci od 6 miesiąca. Daje na podwieczorek codziennie jeden ,pokrywają ok. 25% dziennego zapotrzebowania na wapń. Mój mały je uwielbia.:-)
Karolinusia
Fanka BB :)
Ja nie daje danonków ,ale jogurciki z neste albo bobovity. Są one dla dzieci od 6 miesiąca. Daje na podwieczorek codziennie jeden ,pokrywają ok. 25% dziennego zapotrzebowania na wapń. Mój mały je uwielbia.:-)
Bianka aż się trzęsie jak widzi, że otwieram jogurcik! A jak dodam jeszcze trochę owoca to w ogóle....

Dziś zakupiłam te jogurciki dla dzieci, nawet od 4 mca są i takie wzięłam. Mam jeszcze w lodówce kilka danonków, sprawdziłam, one są bez konserwantów też ale pewnie cukier mają. Julii smakją bardzo mam nadzieje że te niemowlakowe też będą jej smakować.
nutria
Mama X 2009
to pewnie brzuchol po takim śniadanku miała mocno pękaty... ;-)Moje dziecko przespało noc z jedną pobudką ok 23.... rano wypiła 300 ml mleka na sniadanie :/
Karolinusia
Moje dziecko przespało noc z jedną pobudką ok 23.... rano wypiła 300 ml mleka na sniadanie :/
skoro jest na butli to lada chwila zacznie Ci przesypiać całą nockę
catedra
no teraz w sumie ostatnio zaczeła się budzić tylko raz na jedzenie.... za to rano jest potworem na jedzenieskoro jest na butli to lada chwila zacznie Ci przesypiać całą nockę![]()
reklama
monisia1979
Też bym chciała ,żeby mi Młoda całe nocki przesypiała 

.