reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Menu naszych dzieci :)

kurcze a jak jak pomyślę że moja jest uczulona na białko mleka krowiego i wszelki nabiał jest:no::no::no: też chciała bym jej dać jogurcik chociaż tak na spróbowanie... ojjj jestem ciekawa kiedy mija ten okres.... a co do pobudek to moja tylko raz o 2 w nocy a rano zje skromnie bo 50 ml coś znów jej się pozmieniało:baffled:

reklama
U nas w nocy 2- 3 pobudki to standard.. ale jakoś nigdy mnie to nie męczyło specjalnie, bo Adaś zawsze słodko zasypia po karmieniu, a czasami to nawet je już na śpiocha..

Nina śpi z cyckiem w buzi, jakby była podłączona do kroplówy. W dodatku co chwila się budzi, bo jej coś nie pasuje. Ostatnio jest straszna dla mnie, z oczami na zapałki chodzę.. Zazdroszczę Wam ;-P

Guziczku u nas podobnie... też bym chciała dać młodemu jakiś jogurcik... może już niedługo... 15 czerwca mamy wizytę u gastrologa i jak wszystko będzie ok to zrobimy prowokację i spróbujemy dać jakiś jogurcik:-)
My się karmimy o 21, o 1-2 na śpiocha, a później o 6 i też zazwyczaj na śpiocha i śpimy do ok.9:-)

ja w nocy wstaje raz chyba ze mały zasnie o 20 to wtedy 2 razy :)
co do jogurtów ja dałam małemu te po 6 miesiącu z Nestle i małemu smakują wsuwa cały na raz ;)

Ja nie wstaję do Mai w nocy;-) Już od stycznie się nie budzi na jedzonko. W grudniu budziła się już tylko raz nad ranem ok.6 więc moje dziecko to anioł;-)

mój Maks też nei budzi sie w nocy- od 19.30 śpi do 5-6 zalezy jak leży:-D w kadym bądź razie on sie nie budzi na jedenie tylko bo się wyśpi:rofl: bo jeszcze z pol godziny- czasem godzine gada sobie sam do siebie i sie bawi i dopiero jak zgłodnieje to woła:-D

u nas jak w zegarku o 3 zjada 150ml,potem pobudka o 6, zjada mleko z kaszka kolo 7, a potem juz tata karmi, dzis wciagnela kolo 10 kaszke, potem obiad i deser, potem niania dala znow troche kurczaka, ja o 6 kaszke, a po kapieli 210ml, mleka z kaszka- chyba nadrabia po tej szczepionce:-D:tak::tak:

reklama
Wisienka twoja ma ładny apetyt:tak::-D
Moja ma taki schemat
8-9 mleko z kaszką około150ml
12 obiadek wciąga cały słoik 125g
15-16 deserek ze słoiczka lub kaszka z dodatkiem słoiczka (je łyżeczką)
19.30 mleko z kaszką na dobranoc około 250ml
2-3 mleko z kaszką około 250ml

Do góry