reklama

Menu naszych dzieci :)

reklama
Coruja ja nie mam żadnego podręcznika, wafelków i herbatników jeszcze nie daje tylko kasze manne wieczorem do mleka albo słoiczek z glutenem, nie przejmuje się tym zbytnio.

A ja mam pytanie nasze bobaski mogą już jeść Danonki. ?Bo ja Julce dałam i jej smakował i nie wiem czy można? Wiecie coś na ten temat?

Ja nie daje danonków ,ale jogurciki z neste albo bobovity. Są one dla dzieci od 6 miesiąca. Daje na podwieczorek codziennie jeden ,pokrywają ok. 25% dziennego zapotrzebowania na wapń. Mój mały je uwielbia.:-)

Ja nie daje danonków ,ale jogurciki z neste albo bobovity. Są one dla dzieci od 6 miesiąca. Daje na podwieczorek codziennie jeden ,pokrywają ok. 25% dziennego zapotrzebowania na wapń. Mój mały je uwielbia.:-)

Bianka aż się trzęsie jak widzi, że otwieram jogurcik! A jak dodam jeszcze trochę owoca to w ogóle....:tak:

Dziś zakupiłam te jogurciki dla dzieci, nawet od 4 mca są i takie wzięłam. Mam jeszcze w lodówce kilka danonków, sprawdziłam, one są bez konserwantów też ale pewnie cukier mają. Julii smakją bardzo mam nadzieje że te niemowlakowe też będą jej smakować.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry