reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
My już od dawna podajemy na kolację kaszkę łyżeczką, bo tak więcej Karol zjada. Mimo że kaszka gęściejsza, to zjada objętościowo więcej niż z butelki
.
Ostatnio kupiłam kaszkę Bobovity "smaczny sen" wielozbożową i wieloowocową. Fajna jest, bo pełnoziarnista i podobno zawiera melisę. Chociaż ja nie zauważyłam, żeby ta melisa jakoś działała na moje dziecko ;-).

Ostatnio kupiłam kaszkę Bobovity "smaczny sen" wielozbożową i wieloowocową. Fajna jest, bo pełnoziarnista i podobno zawiera melisę. Chociaż ja nie zauważyłam, żeby ta melisa jakoś działała na moje dziecko ;-).
A
Agutek
Gość
ja kupilam ostatnio smaczny sen z kawaleczkami jablek i musze wyrzucic...bo jak dostanie ten kawalek jablka do buzi to absolutnie nie wezmie nowej lyzeczki kaszki do buzi, a ten kawalek ciamka czasami minute/dwie...nie ma zebow to nie pogryzie i sie tym bawi 
wkurza mnie tylko to karmienie wtedy

wkurza mnie tylko to karmienie wtedy

blueberry77
Dlatego właśnie nie kupiłam tej z jabłkiem. Karol nie lubi jak są kawałki, bo połyka je w całości :-).ja kupilam ostatnio smaczny sen z kawaleczkami jablek i musze wyrzucic...bo jak dostanie ten kawalek jablka do buzi to absolutnie nie wezmie nowej lyzeczki kaszki do buzi, a ten kawalek ciamka czasami minute/dwie...nie ma zebow to nie pogryzie i sie tym bawi
wkurza mnie tylko to karmienie wtedy![]()
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
wczoraj za to cos jej zaszkodzili i rzygala
nie wiem co...ale widzialam jak zezarla cos z podlogi i moze to jest przyczyna...3 razy wymiotowala zaraz wlasnie po tym wydarzeniu![]()
mój Piotrek zawsze rzyga, jak zje kawałek papieru, on w ogóle wkłada wszystko do buzi,co znajdzie na podlodze

blueberry77
To podrzucę ci Karolka - on lubi rozrzucaćmój Piotrek zawsze rzyga, jak zje kawałek papieru, on w ogóle wkłada wszystko do buzi,co znajdzie na podlodze, chyba zaczne rozrzucac mu jedzenie
![]()

A
Agutek
Gość
Dlatego właśnie nie kupiłam tej z jabłkiem. Karol nie lubi jak są kawałki, bo połyka je w całości :-).
ja wczoraj jakas wieloowocowa wlasnie wzielam, zobaczymy ;-)
najpierw musze skonczyc jednak jeszcze z pomaranczami z nestle ;-)
aha wczoraj na noc wypila juz 160ml mleczka i dzisiaj rano tez 160ml czyli wracamy do grona dzieci jedzacych

mój Piotrek zawsze rzyga, jak zje kawałek papieru, on w ogóle wkłada wszystko do buzi,co znajdzie na podlodze, chyba zaczne rozrzucac mu jedzenie
![]()
moja tez zre wszystko....odkurzacz maly...zeby to wlasnie jedzenie jeszcze bylo, a to jakies paprochy, kawalki folii jak przypadkiem spadna gdy cos otwieram...wkurza mnie to

elahar
mama Madzi
a moja sie zalicza teraz do nie jedzacycha z podlogi tez wszystko wciaga
i tez mnie to drazni
![]()
No właśnie u nas tak samo. I prawie codziennie wyciągam odkurzacz bo przyłapałam moje dziecko jak precyzyjnie chwyta jakiś paproszek z podłogi i oczywiście wkłada do buzi.
reklama
ewa0381
Fanka BB :)
Dobry pomysł z tym rozrzucaniem jedzeniamój Piotrek zawsze rzyga, jak zje kawałek papieru, on w ogóle wkłada wszystko do buzi,co znajdzie na podlodze, chyba zaczne rozrzucac mu jedzenie
![]()