reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

Andariel, daaaawno Cię nie widziałam kochana! Jajecznicę z całego jajeczka, dodaję jeszcze troszke wody z miarką mm i jest taka delikatna:tak: Mój też wcina za 2 ale za mięsem nie przepada... jajo do zupki daj jak nie lubi samego. a na twardo zje??

reklama
mój jajeczniczke zje nawet z dwóch całych jajek :) my dajemy małemu tylko od mojej babci najlepiej od zielononóżek :)

a serek kupujemy taki normalny na wage - z paczkowanego to robie tylko zapiekanki ale to dla nas :)

Aestima - bośmy zniknęli na ponad tydzień (na głównym pisałam wczoraj czy przedwczoraj);) ale już jesteśmy:)
Leo jajka w jakiejkolwiek postaci nie chce tknąć (w zupce oczywiście przejdzie, bo nie widzi, ale przyznaje bez bicia, że bardzo rzadko pamiętam by dodać żółtko do zupy:zawstydzona/y:); Nina w jego wieku jadła 2 całe jaja, a ten wybrzydza, gagatek:)

masło tak jak wy 82 % wzwyz ale zamierzam sklarować - dziewczyny z pracy mi poleciły, będę po pół kostki tak robić i przeznaczę to dla małego

jajecznice z całego jajka, tylko mocno roztrzepane muszą byc - zje czasem nawet 2

a ser żółty ja kupuje masdamer, albo radamer - takie ostre smaki serów mu smakuja i zawsze powyżej 25 zł bo tych za 15 zł t-o sero-podobne

no z serami trudno jest...bo jak tanszy to gowien,ko niestety'

ja chcialam kupic cos tylko na zapiekanke zeby stopic i kupiłam jakis grecki zdziwiło mnie ze jakis tani no ale ok...kiedy si stopil nic z niego nei zostalo bo to sam tluszcz był :baffled:

dzięki dziewczyny:)

Andariel Marysia zjada jajecznicę dość chętnie. Kiedyś nawet z 2 jajek zjadła, ale normalnie je z jednego i do tego chlebek z masłem do zagryzania.

ironia a fuj! ble! aż mnie telepnęło;
kati - a dlaczego klarują masło? jakie to ma znaczenie? nie słyszałam o tym wcześniej (tj. o klarowaniu masła oczywiście tak, ale żeby dla dziecka to było wskazane to nie);

reklama
Do góry