reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
z tym tworzywem z jakiego sa zrobione macie racje przyznam sie ze je ogladalam i sa naprawde ciekawe ale chyba sie powstrzymam od takiego prezentu;-)

Kasia tez ogladalam ten program co do tych zabawek wydaje mi sie ze sa ok poniewaz jak dziecko chodzi to i tak wklada do buzki roznorodne rzeczy a piloty i teinnr tez nie sa z przeznaczeniami dla dzieci prawda

zgadzam sie z toba kjujik teraz jak emi zaczela raczkowac jest jak odkurzacz a ja tylko chodze i sprzatm zeby nic sie nie dostalo nieopowiedniego w ta buzke ale czasem sie zadarza

a gdyby kupic taka zabawke i wyparzyc moze nie bylaby szkodliwa
jaki w ogole wplywa na dziecko moze miec taka szkodliwa ,materia???

ja narazie nie kupuję Maksowi prezentu - ostatnio co kupiłam to mu zaraz dałam :-D :-D :-D :-D

chyba zamówię coś z allegro i poproszę, żeby tak wysłali żeby doszło we wigilię - bo jak przyjdzie wcześniej to na bank nie wytrzymam i dam Maksowi wcześniej:-D :-D :-D :-D

ja tez sie pod tym podpisuje. co kupimy nowego to od razu pokazujemy Zuzi bo nie wytrzymujemy i ona sie tym zaczyna bawic :tak: :tak: :tak: wiec prezentow na Mikolaja miala multum

Ja też sie pod tym podpisuje ......hehehehe ........teraz prezent pod choinkę schował M bo pewnie Kubas już by ją dawno miał

co do tych zabawek dla zwierzat - na nich wszystkich jest wyraznie napisane, ze nie wolno dawac ich dzieciom. Wiem, bo wielokrotnie kupowalam dla psow.

a my bylismy wczoraj w sklepie na "rozeznaniu" co ewentualnie podoba sie naszemu synkowi. i musze przyznac ze ma chlopak gust ;-)
wybral sbie rybke Nemo- ta co rusza buzia i pletwa i wydaje jakies dzwieki, a potem tez chcial Teletubisia z ekranem. ;-)
normalnie w szoku bylismy bo troche drogie sa te zabawki, ale Bartek przynajmniej wie na co patrzec :-)

reklama
u Maksa też teletubiś wzbudził zachwyt w sklepie
... i ledwo powiedziałm o tym mamie to już go kupiła pod choinkę:-D

a my ubraliśmy już dziś choinkę, bo mój brat nam przywiózł i nie mieliśmy gdzie trzymać - jest wielka do sufitu i Maksowi niesamowicie sie podoba, ale już wie, że gałązek lepiej w łapce nie ściskać bo kłują;-)

Do góry