reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

Ja jade w poniedzialek na większe zakupki to cos wykombinuje. Juz prezent od babci dostal dwa dni temu. Dalismy mu zeby się zająl bo ciągle marudzil. Zabawka byla na 5 minut. Kuba nie lubi się bawić zabawkami dla niego najlepsze są artykuły gospodarstwa domowego

reklama
Garnuszek fajny, ale mimo, że też się do niego za czas jakiś przymierzę - to myślę, że na niego jeszcze zbyt wcześnie. Zanim bobon dojdzie o co w tym chodzi to może mu się zabaweczka znudzić, a szkoda by było...

a nasz prezent juz przyszedł:-) :-) teraz tylko musze sie nie złamać ...........i nie dać go patrykowi przed gwiazdką;-)
a tak wygląda:).....

Załączniki

• 150-3045Wired.jpg
    150-3045Wired.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 59
  • B0002Q2OPG_01-A30AQ4MR3ROD53__SS500_SCLZZZZZZZ_V39592824_.jpg
    B0002Q2OPG_01-A30AQ4MR3ROD53__SS500_SCLZZZZZZZ_V39592824_.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 54
Wiecie co stwierdzilam ze na prezent mikolajkowo-swiateczny chyba kupie dywan :-) bo u nas parkiety i boje sie co to bedzie jak mala zacznie chodzic , chyba sobie wszystkie zeby wybije ;-) .
A co to za garnuszek?

iwka: GARNUSZEK NA KLOCUSZEK FISHER PRICE NAJTANIEJ!!! (146178847) - Aukcje internetowe Allegro
to jest garnuszek ktory gra, mowi i swieci :-) jak wrzuci sie odpowiedni klocuszek to chyba wydaje wtedy jakies dzwieki :confused: ale nie jestem pewna

co prawda on jest od 6 mies, ale moze na poczatku sprawiac wrazenie trudnego. zawsze zabawke mozna na jakis czas "zagubic" w szafie, zeby po kilku tygodniach dziecko z wielka radoscia ja odkrylo na nowo ;-) :-)

my kupilismy ta kolejke Mula i co... nie doczekala nawet do Mikolaja :no: :-) :-) ale najwazniejsze ze bartek sie nia fajnie bawi :tak:

reklama
Do góry